Secret neighbor açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
İlk başta açılmıştı window ayarlara aldım daha fazla FPS almak için oyundan çıktım. 1-2 saat sonra tekrar girmeye çalıştım, en son pencereli moda almıştım daha fazla FPS almak için. Oyun window modda çıktıktan sonra oyuna bir daha girmedi. Açtı fakat tiny Build yazısından sonra ekran Full screan oldu ve sonra tekrar window moda geçti. Unity crashed adlı bir şey açıldı ve sonra oyun kapandı. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyununuz korsan mı yoksa orijinal mi?

Edit: Oyun Online tabanlı olduğundan dolayı korsan olması imkansız, kusura bakmayın. Logfile paylaşır mısınız?

Son düzenleme:

Oyunum orijinal. Steam'den aldım logfile kodu nedir?
Tamam yarın deneyeceğim. yarın aktif olduğunuzda kodu göreceksiniz.

Tamam teşekkür ederim. Yarın gelişmiş bilgileri paylaşacağım.
Hata kodu almıyorum. Artık Unity crashed 'ide açmıyor. Steam'den aldığım için dosya konumunu açma lüksümde yok.
Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Oyunu ilk yüklediğimde girdi oynadım. Daha fazla FPS almak için oyunu window moduna aldım ve çıktım. Sonra tekrar girdiğimde oyuna giriyordu fakat tiny Build yazısından sonra ekran tekrardan büyüyordu ve monitör simsiyah oluyordu. Ve sonra beyaz ekran olup yanıt vermiyordu fakat ses geliyordu. Sonra yanıt vermiyor diyor ve kapanıyor. Ne yapabilirim?

Aynı konuyu daha önce açmışsınız. Oraya yazmıiştım şimdi buraya da yazıyorum. Lütfen Process Monitör ile hata raporu paylaşın.

Hata raporu vermiyor.

Ben normal Secret Neighbor'u açtığımda kendi kendine kapanıyor ondan sonra beta ya girdiğim zaman server hatası veriyor server hatasını nasıl kaldırabilirim?

Ekran kartı yüzünden oluyormuş değişince düzeldi aslında neredeyse 1 yıl önce çözdüm ama çözüm eklemeyi unutmuşum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…