haylex Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 3 5 Ocak 2022 #1 RAM 8 GB Merhaba. Windows 11'e geçecektim fakat CSM is loaded hatası verdi. CSM nasıl kapatılır bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2022
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #2 Anakartınız nedir? Secure Boot ayarının olduğu kısımlarda CSM ayarının da olması gerekli, oradan kapatabiliyor olmanız lazım. Artı 0 Eksi
Anakartınız nedir? Secure Boot ayarının olduğu kısımlarda CSM ayarının da olması gerekli, oradan kapatabiliyor olmanız lazım.
2 274113 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 53 22 Nisan 2022 #3 AJFA dedi: Anakartınız nedir? Secure Boot ayarının olduğu kısımlarda CSM ayarının da olması gerekli, oradan kapatabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Merhaba Secure Boot'u kapatmak istiyorum ama ayar sekmesi yok eski BIOS'a sahibim. CSM ayarı var sadece onu legacy mi yoksa UEFI mi yapmamız gerekiyor? Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Anakartınız nedir? Secure Boot ayarının olduğu kısımlarda CSM ayarının da olması gerekli, oradan kapatabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Merhaba Secure Boot'u kapatmak istiyorum ama ayar sekmesi yok eski BIOS'a sahibim. CSM ayarı var sadece onu legacy mi yoksa UEFI mi yapmamız gerekiyor?