Secure Boot platform key Update sonrası PC açılmıyor

l1th3r

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşım Valorant adlı oyuna Secure Boot açık olmadığı için giremiyrdu BIOS'ta Secure Boot açık Windows'ta kapalı gözüküyordu, sonra bir video gördü ve onu uyguladık adım adım. İlk önce CSM'yi disabled hale getirdi sonra Secure Boot'u enabled hale getirdi ve key manegementden sırayla bütün keyleri Update yapacaktı ama platform keyi Update yaptığı zaman; "press yes to load factory default pk or no to load it from a file on external Media" dedi. Sonra yese bastı bir şeye daha bastı sonra yanlışlıkla "reset withous saving"e bastı ve PC bir daha açılmadı. PC çalışıyor ama ekrana sadece no signal yazısı geliyor. PC'yi daha yeni aldı ve garantisini yırtmış yanlışlıkla acaba çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim anakart modeli BIOSTAR A520mt.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım Valorant adlı oyuna Secure Boot açık olmadığı için giremiyrdu BIOS'ta Secure Boot açık Windows'ta kapalı gözüküyordu sonra bir video gördü ve onu uyguladık adım adım ilk önce CSM'yi disabled hale getirdi sonra Secure Boot'u enabled hale getirdi ve key manegementden sırayla bütün keyleri Update yapacaktı ama platform keyi Update yaptığı zaman press yes to load factory default pk or no to load it from a file on external Media dedi sonra yese bastı bir şeye daha bastı sonra yanlışlıklla reset withous saving e bastı ve PC bir daha açılmadı PC çalışıyor ama ekrana sadece no signal yazısı geliyor PC'yi daha yeni aldı ve garantisini yırtmış yanlışlıkla acaba çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim anakart modeli BIOSTAR A520mt.

BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın.

Şu an değil de yarın deneyebiliriz sağ olun öneriniz için.

Başka.

BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın.

Kral denedim de olmadı açılmadı sonra arkadaş internet kafeye götürüp format attırmış hala BIOS ekranı gelmiyor yardım edebilir misin?

Son düzenleme:
Şu an değil de yarın deneyebiliriz sağ olun öneriniz için.

Başka.

Kral denedim de olmadı açılmadı sonra arkadaş internet kafeye götürüp format attırmış hala BIOS ekranı gelmiyor yardım edebilir misin?

BIOS açılmadan nasıl format attırıyor? Clear CMOS deneyin.

Kral clear CMOS da denemiş açılmıyor diyor ne yapacağını şaşırdı garantiyide yanlışlıkla çıkartmış param boşa gitti diye üzülüyor başka yöntemi var mıdır? Veya bilgisayarcılara falan mı götürülmeli.

Tam olarak sistem nedir?

Geri
Yukarı