Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 Secure Boot açtığımda ınvalid signature detected. Check Secure Boot policy in setup hatası alıyorum. Secure Boot kapalı şekilde oynayabilir miyim?
Secure Boot açtığımda ınvalid signature detected. Check Secure Boot policy in setup hatası alıyorum. Secure Boot kapalı şekilde oynayabilir miyim?
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #11 Var mı bu sorunun bir çözümü? İnternette hep Secure Boot'u kapatıp çözüyorlar. Artı 0 Eksi
Hylex Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 409 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2022 #12 Cihazım Secure boot ve Tpm 2.0 desteklemiyor windows 11'i rufus'un yaması ile indirdim Valorant'a giremiyorum. Artı 0 Eksi
Cihazım Secure boot ve Tpm 2.0 desteklemiyor windows 11'i rufus'un yaması ile indirdim Valorant'a giremiyorum.
ulkerhalil Picopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #13 Xantern dedi: Mümkün değil. Genişletmek için tıkla... PC Secure Boot desteklemiyor. Ben şimdi oyuna giremiyorum mu hocam ben? Artı 0 Eksi
Xantern dedi: Mümkün değil. Genişletmek için tıkla... PC Secure Boot desteklemiyor. Ben şimdi oyuna giremiyorum mu hocam ben?
momieditzm Decapat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 180 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #14 ulkerhalil dedi: PC Secure Boot desteklemiyor. Ben şimdi oyuna giremiyorum mu hocam ben? Genişletmek için tıkla... TPM 2.0 çipi alabilirsiniz isterseniz. Artı 0 Eksi
ulkerhalil dedi: PC Secure Boot desteklemiyor. Ben şimdi oyuna giremiyorum mu hocam ben? Genişletmek için tıkla... TPM 2.0 çipi alabilirsiniz isterseniz.
ulkerhalil Picopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #15 momieditzm dedi: TPM 2.0 çipi alabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi