Kırmızı bülten ile yakalama kararı olmadığına göre, bu sözde bir karar. Yani yakalama kararı yok. Maksat gündem, medyaya haber oluşsun.

Kırmızı bülten ile yakalama kararı olmadığına göre, bu sözde bir karar. Yani yakalama kararı yok. Maksat gündem, medyaya haber oluşsun.
Biraz bakındım da onunla ilgili bir haber göremedim. Kırmızı bülten sanırsam yok.

Hocam kaldı ki Mehmet Aydın'ı bile getiremediler. Bu adamı alabileceklerini sanmıyorum.
Sedat Peker aslında çok zeki insan değil mi? Kardeşi Atilla Peker'i hedef olarak gösterdi, Atilla Peker'de kardeşi Sedat Peker'in söylediklerini itirafçı niteliğinde söyledi ama soruşturma açılmadı. Olaylar büyük cidden.

Kırmızı bülten ile bile arasalar Türkiye içi bir kural yurt dışında duran bir adam için sorun olmaz ki Türk düşmanı Arap zenginlerin otelinde ikamet ediyor, gitseler bile onlara teslim etmezler Sedat Peker'i.

Sedat Peker aslında çok zeki insan değil mi? Kardeşi Atilla Peker'i hedef olarak gösterdi, Atilla Peker'de kardeşi Sedat Peker'in söylediklerini itirafçı niteliğinde söyledi ama soruşturma açılmadı. Olaylar büyük cidden.
Çok karışık olaylar. Bizim anlayamayacağımız olaylar.

Çok karışık olaylar. Bizim anlayamayacağımız olaylar.
Özetini geçeceksek, din iman üstünden yürüyenler aslında dine, imana ters en büyük işleri yapanlar. Allah sonumuzu hayır etsin. İlk başta ben de diğerleri gibi "Mafya aman be çıkarları ters düşmüştür, sallıyordur bir şeyler." diyordum ama Süleyman Soylu'nun Haber Türk'e çıkmasından sonra ve oradaki sorulardan kaçışını görünce doğru olduğunu, Süleyman Soylu'nun "Benden önceki iç işleri bakanının oğlunun evinde para sayma makinesi çıkmıştı." demesinin 17-25'in gerçek olduğunu destekler şekilde olduğunu düşünüyorum.

@hacı baba olayların çoğunluğunun doğru olduğunu bende düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı