Younus31 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:54 #1 İnternette bayağı bir baktım fakat şeffaf örümcek ağı gibi olan keycaplerden bulamadım, Türkiye'de satan bir yer var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:00
İnternette bayağı bir baktım fakat şeffaf örümcek ağı gibi olan keycaplerden bulamadım, Türkiye'de satan bir yer var mı?
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 936 Çözümler 3 Dün 18:02 #2 Younus31 dedi: İnternette bayağı bir baktım fakat şeffaf örümcek ağı gibi olan keycaplerden bulamadım, Türkiye'de satan bir yer var mı? Eki Görüntüle 2612886 Genişletmek için tıkla... Türkiyede ikinci el bulabilirsiniz ancak. Ama temuda uygun fiyatlara birsürü var.
Younus31 dedi: İnternette bayağı bir baktım fakat şeffaf örümcek ağı gibi olan keycaplerden bulamadım, Türkiye'de satan bir yer var mı? Eki Görüntüle 2612886 Genişletmek için tıkla... Türkiyede ikinci el bulabilirsiniz ancak. Ama temuda uygun fiyatlara birsürü var.
E Efe KIPKINER Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 759 Çözümler 4 Dün 18:11 #3 Younus31 dedi: İnternette bayağı bir baktım fakat şeffaf örümcek ağı gibi olan keycaplerden bulamadım, Türkiye'de satan bir yer var mı? Eki Görüntüle 2612886 Genişletmek için tıkla... Temu'dan alabilirsin dostum, sıkıntı yaşamazsın. Birden fazla alışveriş yapan birisi olarak söylüyorum.
Younus31 dedi: İnternette bayağı bir baktım fakat şeffaf örümcek ağı gibi olan keycaplerden bulamadım, Türkiye'de satan bir yer var mı? Eki Görüntüle 2612886 Genişletmek için tıkla... Temu'dan alabilirsin dostum, sıkıntı yaşamazsın. Birden fazla alışveriş yapan birisi olarak söylüyorum.