Şeffaf oje ile smd kapasitör yalıtma

Hocam sıvı metal uygulaması yapmadım. Bu yaz düşünüyorum ancak UV, sıcaklık ve frekans limiti ile memnunum. Yine de en iyi performans ve sıcaklık için merak etmiyor değilim fiyatlar uçmuş olmasa çok düşünmezdim ama şu an masraf benim için.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama uyguladınız mı sıvı metali?

Son düzenleyen: Moderatör:
Memnun musunuz? Herhangi bir sorun oldu mu?
Memnunum. Şu ana kadar sorun olmadı ki son bir aydır sık sık ve uzun süreli dik şekilde çantada taşıyorum. Tabii ki bu olmayacağı anlamına gelmez.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende 2013 MacBook Pro ma yapmayı düşünüyorum değerler nedir hangi markayı önerirsiniz bu konu hep hortlar bence bende sıvı metali oje ile yalıtmayı düşünüyorum hem CPU hem GPU da kullanacağım yardımcı olun lütfen :)

Merhaba Ben de 1 yıllık RTX3080 ve 5800h li Acer nitro 5 ime yapmayı düşünüyorum ama 3080 çipi diğer nitro 5 çiplerinden daha büyük. İlk başta oje ile yalıtıp daha sonra aldığım kapton bant ile yakındaki tüm devreleri kapatacağım, en sonda sıvı metali uygulayacağım. Bugün sipariş ettim 3 ünü de kendim tek başıma uygulayacağım bu işlemi ama çok stresliyim birşey olur diye

Merhaba Ben de 1 yıllık RTX3080 ve 5800h li Acer nitro 5 ime yapmayı düşünüyorum ama 3080 çipi diğer nitro 5 çiplerinden daha büyük. İlk başta oje ile yalıtıp daha sonra aldığım kapton bant ile yakındaki tüm devreleri kapatacağım, en sonda sıvı metali uygulayacağım. Bugün sipariş ettim 3 ünü de kendim tek başıma uygulayacağım bu işlemi ama çok stresliyim birşey olur diye
Risk var elbette çok sık taşımıyorsanız sorun olacağını sanmıyorum. Ben de 1 yıla yakındır kullanmaktayım.

Merhaba Ben de 1 yıllık RTX3080 ve 5800H'li Acer Nitro 5'ime yapmayı düşünüyorum ama 3080 çipi diğer Nitro 5 çiplerinden daha büyük. İlk başta oje ile yalıtıp daha sonra aldığım kapton bant ile yakındaki tüm devreleri kapatacağım, en sonda sıvı metali uygulayacağım. Bugün sipariş ettim 3'ünü de kendim tek başıma uygulayacağım bu işlemi ama çok stresliyim bir şey olur diye

Yalıtım yapıp su altında kullandığım devreler var birkaç senedir. Herhangi bir sorunları yok.

Risk var elbette çok sık taşımıyorsanız sorun olacağını sanmıyorum. Ben de 1 yıla yakındır kullanmaktayım.

Sık taşıyan biriyim ama dediğim gibi 2-3 kat kaliteti bir şeffaf oje ile üstünden geçeceğim ondan sonra yakın her yeri kapton bant ile kapatacağım sorun olacağını sanmıyorum ama göreceğiz.

arkadaslar uyguladim seffaf oje ve kapton bant ile korumaya aldim aradaki sicaklik farklarini paylastim bosta 35-40 derece oynadi eski macunlar kurumus ama suan cok stresliyim akar felan diye lutfen beni rahatlatacak birseyler soyleyin eger gorselde yanlis bir sey uyguladiysam bana soyler misiniz

Yuklemede bir hata oluyor sicaklik farklarini atamiyorum.

Sık taşıyan biriyim ama dediğim gibi 2-3 kat kaliteti bir şeffaf oje ile üstünden geçeceğim ondan sonra yakın her yeri kapton bant ile kapatacağım sorun olacağını sanmıyorum ama göreceğiz.

Arkadaşlar uyguladim seffaf oje ve kapton bant ile korumaya aldim aradaki sicaklik farklarini paylastim bosta 35-40 derece oynadi eski macunlar kurumus ama şu an cok stresliyim akar falan diye lutfen beni rahatlatacak bir şeyler soyleyin eger gorselde yanlış bir şey uyguladiysam bana soyler misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_4902.jpeg
    IMG_4902.jpeg
    174,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_4903.jpeg
    IMG_4903.jpeg
    186,3 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

arkadaslar uyguladim seffaf oje ve kapton bant ile korumaya aldim aradaki sicaklik farklarini paylastim bosta 35-40 derece oynadi eski macunlar kurumus ama suan cok stresliyim akar felan diye lutfen beni rahatlatacak birseyler soyleyin eger gorselde yanlis bir sey uyguladiysam bana soyler misiniz

Yuklemede bir hata oluyor sicaklik farklarini atamiyorum.
Sorun görünmüyor hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı