R richxx Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 Segotep Frozen Tower T6-W Beyaz 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Alınır mı? Peşin fiyata 3 taksit imkanı var.
Segotep Frozen Tower T6-W Beyaz 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Alınır mı? Peşin fiyata 3 taksit imkanı var.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.628 Çözümler 54 7 Şubat 2025 #2 richxx dedi: Segotep Frozen Tower T6-W Beyaz 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Alınır mı? Peşin fiyata 3 taksit imkanı var. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum ama 6 bakır boru ve 1 fan çoğunlukla yeterli olur taksit çok mu önemlidir?
richxx dedi: Segotep Frozen Tower T6-W Beyaz 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Alınır mı? Peşin fiyata 3 taksit imkanı var. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum ama 6 bakır boru ve 1 fan çoğunlukla yeterli olur taksit çok mu önemlidir?
R richxx Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 @Burak Karabal yani vade farkına çok girmek istemiyorum. @Burak Karabal sen ne önerirsin hocam
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.628 Çözümler 54 7 Şubat 2025 #4 richxx dedi: @Burak Karabal yani vade farkına çok girmek istemiyorum. @Burak Karabal sen ne önerirsin hocam. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede daha farklı modeller önerirdim ama taksit önemliyse bu da işinizi görür tabii fan kalitesini falan bilemiyorum hocam kefil olamam.
richxx dedi: @Burak Karabal yani vade farkına çok girmek istemiyorum. @Burak Karabal sen ne önerirsin hocam. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede daha farklı modeller önerirdim ama taksit önemliyse bu da işinizi görür tabii fan kalitesini falan bilemiyorum hocam kefil olamam.
R richxx Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #5 @Burak Karabal ne önerirsin hocam
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.628 Çözümler 54 7 Şubat 2025 #6 Mesela bu olabilir. Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Mesaj aşım süresine girdi
Mesela bu olabilir. Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Mesaj aşım süresine girdi
R richxx Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #7 @Burak Karabal yok hocam taksitli pahalıya denk geliyo
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.628 Çözümler 54 7 Şubat 2025 #8 DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.268,06 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Daha uygun olarak bu da olur.
DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.268,06 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Daha uygun olarak bu da olur.
R richxx Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #9 @Burak Karabal bu segotep Çin menşeli kullanan gördüm de yani bilemiyorum.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.628 Çözümler 54 7 Şubat 2025 #10 richxx dedi: @Burak Karabal yok hocam taksitli pahalıya denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Attığınızı alın o zaman hocam arızasını falan bilemem ama soğutur mu soğutur yeteri kadar sonuçta özellikleri belli.
richxx dedi: @Burak Karabal yok hocam taksitli pahalıya denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Attığınızı alın o zaman hocam arızasını falan bilemem ama soğutur mu soğutur yeteri kadar sonuçta özellikleri belli.