omruK Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 377 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #1 Rhyme konusunda Türkiye'nin en iyi MC'si olduğu aşikar olan Şehinşah'ı nasıl buluyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2021
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #2 omruK dedi: Rhyme konusunda Türkiye'nin en iyi MC'si olduğu aşikar olan Şehinşah'ı nasıl buluyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ceza? @Patrick Batemann komik olan ne? Son düzenleme: 23 Ekim 2021
omruK dedi: Rhyme konusunda Türkiye'nin en iyi MC'si olduğu aşikar olan Şehinşah'ı nasıl buluyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ceza? @Patrick Batemann komik olan ne?
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 23 Ekim 2021 #3 omruK dedi: Rhyme konusunda Türkiye'nin en iyi MC'si olduğu aşikar olan Şehinşah'ı nasıl buluyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Rhyme konusunda Rotadan başkasını tanımam. Pek dinlediğim biri değil. Değindiği konular pek benlik değil.
omruK dedi: Rhyme konusunda Türkiye'nin en iyi MC'si olduğu aşikar olan Şehinşah'ı nasıl buluyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Rhyme konusunda Rotadan başkasını tanımam. Pek dinlediğim biri değil. Değindiği konular pek benlik değil.
egoistpizza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.206 Makaleler 3 Çözümler 15 23 Ekim 2021 #5 omruK dedi: Rhyme konusunda Türkiye'nin en iyi MC'si olduğu aşikar olan Genişletmek için tıkla... Kime göre neye göre? Açık konuşmak gerekirse berbat buluyorum. Gerek lirikalite gerek tarz. Rhyme'ları kendisini kurtarmıyor.
omruK dedi: Rhyme konusunda Türkiye'nin en iyi MC'si olduğu aşikar olan Genişletmek için tıkla... Kime göre neye göre? Açık konuşmak gerekirse berbat buluyorum. Gerek lirikalite gerek tarz. Rhyme'ları kendisini kurtarmıyor.
Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #6 G.O.A.T. bir adam. Lirikalitesi zayıf diyen arkadaşları da hayretle izliyorum.
iron musk Attopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #7 omruK dedi: Rhyme konusunda Türkiye'nin en iyi MC'si olduğu aşikar olan Şehinşah'ı nasıl buluyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hidra
omruK dedi: Rhyme konusunda Türkiye'nin en iyi MC'si olduğu aşikar olan Şehinşah'ı nasıl buluyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hidra
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2021 #8 egoistpizza dedi: Açık konuşmak gerekirse berbat buluyorum. Gerek lirikalite gerek tarz. Rhyme'ları kendisini kurtarmıyor. Genişletmek için tıkla... Şehinşah'ı lirikalite bakımından zayıf buluyorsanız kimi lirikalite bakımından iyi buluyorsunuz merak ettim.
egoistpizza dedi: Açık konuşmak gerekirse berbat buluyorum. Gerek lirikalite gerek tarz. Rhyme'ları kendisini kurtarmıyor. Genişletmek için tıkla... Şehinşah'ı lirikalite bakımından zayıf buluyorsanız kimi lirikalite bakımından iyi buluyorsunuz merak ettim.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 23 Ekim 2021 #9 Şarkılarını ne kadar seviyorsam kendisini de bir o kadar sevmiyorum.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 23 Ekim 2021 #10 Türkiye'nin Travis Scott'u Autotune.