Şehinşah'ı nasıl buluyorsunuz?

G.O.A.T. bir adam. Lirikalitesi zayıf diyen arkadaşları da hayretle izliyorum. 🤪
Şehinşah'ın G.O.A.T. olması için piyasanın gerçekten batakta olması gerekiyor. 😆

Şehinşah'ı lirikalite bakımından zayıf buluyorsanız kimi lirikalite bakımından iyi buluyorsunuz merak ettim.
Def, Saian, Allame, Contra, Karaçalı, Da Poet, Şer, Sokrat, Ados, Fuat, Ceza, Sago?
 
Def, Saian, Allame, Contra, Karaçalı, Da Poet, Şer, Sokrat, Ados, Fuat, Ceza, Sago?
Evet hepsi de kaliteli MC'ler. Şehinşah'ın sanırım Hasan Sabbah zamanlarını bilmiyorsun ve sadece son yaptığı saçma sapan şarkılardan tanıyorsun. Olympos vs Sefalet döneminde yaptığı diss'leri, freestyle ve acapellalarını, protest parçalarını ve zor zamanlarını anlattığı (Karma gibi) şarkılarını dinlesen böyle düşünmezdin. Gerek rhyme bakımından gerek lirikalite bakımından bana kalırsa Ceza'dan daha iyi bir rapçi.
 
@oynozan Şehinşah'ı Ceza'yla karşılaştırana kadar iyiydi. 😆

Bu dönemlerin hepsini biliyorum. Yorumladığım dönem şu anki saçmalıklarını kapsıyor. Hasan Sabbah zamanlarındaki lirikalitesini çöp etti, autotune'u bastı ve şu anda benim için göldeki ördeklerden farkı yok.
 
Evet hepsi de kaliteli MC'ler. Şehinşah'ın sanırım Hasan Sabbah zamanlarını bilmiyorsun ve sadece son yaptığı saçma sapan şarkılardan tanıyorsun. Olympos vs Sefalet döneminde yaptığı Diss'leri, freestyle ve acapellalarını, protest parçalarını ve zor zamanlarını anlattığı (Karma gibi) şarkılarını dinlesen böyle düşünmezdin. Gerek rhyme bakımından gerek lirikalite bakımından bana kalırsa Ceza'dan daha iyi bir rapçi.

Ceza dinlediğine emin misin? Bir Kim olduğunu unut veya neyim var ki falan dinle bence belki aç kalbini, yok geri dönmek te olur.
Sizin berbat bulduğunuz, lirikalitesini düşük bulduğunuz şarkılarla ben; hayatımı şekillendiriyorum. Ayriyeten son dönem Ceza 'sından iyi bir MC.
4 yıldır 1 şarkı çıkardı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı