Şehir içi ATV doğru bir tercih mi?

sial

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba sevgili dostlarım. Motor, ATV gibi taşıtlara karşı içimde kocaman bir heves ve ilgi mevcut. Şehir içi kullanım için ATV almayı düşünüyorum. İstanbul'da yaşıyorum. Şehir içerisinde ATV kullanmamın bana ne gibi zararları olabilir ve sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sevgili dostlarım. Motor, ATV gibi taşıtlara karşı içimde kocaman bir heves ve ilgi mevcut. Şehir içi kullanım için ATV almayı düşünüyorum. İstanbul'da yaşıyorum. Şehir içerisinde ATV kullanmamın bana ne gibi zararları olabilir ve sizce mantıklı mı?
Kaza gibi bir zararı olabilir sadece.

Zararı olmaz ama şehir içinde anayolda pek mantıklı mı bilmiyorum. Tabii arada bir kırsal alana, dağa falan çıkıp orada da süreceğim dersen al.

Kaza gibi bir zararı olabilir sadece.
Nerden çıkardınız bunu ?
Bu arada anayola girecekseniz onroad alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı