Şehir içi bisiklet önerisi

Ya o hem 500 lira hem de görüntü açısından berbat durumda :) Maalesef o olmaz.

XRS 800'ün ikinci eline en fazla kaç TL verilir ? Resimde de göründüğü üzere gayet sorunsuz ve şık.
Daha iyisi alınabiliyor mu yani ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığın yeri bilmiyorum ama yılların mükemmel olduğunu sanmıyorum. İnce teker alırsan hızlı olur ama kaza yaparsın. Mahallede sürmekten sıkılacağın için outdoor bir ürün almanı öneriyorum. Bisikleti sürekli dağa taşa sürmeyeceksen aliminyum olursa daha iyi olur. Bunu öneriyorum.
Salcano ASTRO 29'' V Dağ Bisikleti - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

Şaka maka direksiyon setimi satıyorum 1-2 güne :) 300 TL daha ekleyip canavar gibi bir bisiklet alacağım.
Beni eve tıkayan şeyler yerine evden uzaklaştıran şeylere yatırım yapmak daha iyi olur :)

Peki arkadaşlar bu bisikleti satarken sıkıntı yaşar mıyım ? Temiz kullansam alıcı bulur muyum ? 800'den alsam kaç TL'den satıcı bulurum ?

Ya 1000 TL para ile ancak gerçek anlamda güzel bir bisiklet alınabiliyor.
Bisiklete 1000 lira harcıyor olma sebebim tasarımının şahane olmasıdır zaten :)

Böyle düşünen birisi pizza motoruna binmez, kebapçı motoruna binmez :) İleride çalışır para kazanmaya başlarız, 5-10 bin TL'ye alırız bir motor. Şuan 1000 liraya bisiklet almak daha keyif verir bana. Gezecek çok yerim var.

Temeli bisiklet üzerine kurulu bir forumda sordum. Triban 3 önerdiler.

Ancak bu bisiklete 1000 TL vermek ne kadar mantıklı geliyor bilmiyorum. Sizce verilir mi ?
Görüntüsü çok cılız duruyor sonuçta.

full.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı