Seiko 6309 saatte ayar nasıl yapılır?

batyy

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Seiko 6309 saatimde saati ayarlamaya çalışıyorum ama takvim değişiyor. Birbirleri arasında geçiş yapabileceğim diğer modellerdeki gibi bir çark yok. İki ayar arasında nasıl geçiş yapacağım? Yardım ltfn.

Merhaba. Seiko 6309 saatimde saati ayarlamaya çalışıyorum ama takvim değişiyor. Birbirleri arasında geçiş yapabileceğim diğer modellerdeki gibi bir çark yok. İki ayar arasında nasıl geçiş yapacağım? Yardım ltfn.
Saatin resmini atar mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalıştığına ve yapmaya çalışırken bozmadığınıza emin misiniz? Bozmadığınıza emin iseniz pimi tam çekip saati ayarladıkdan sonra kapanmayacak kadar içeri bastırdıktan sonra tarihi ayarlıyabiliyorsunuz. Tarih kısmı gece saatlerinde çalıştığı için bu saatlerde tarih ayarlaması yapmak çarklara hasar verebilir. (Dediklerim sayısal gösterimler için haftanın gününü gösteren saatlerde farklı.)

Son düzenleme:
Çalıştığına ve yapmaya çalışırken bozmadığınıza emin misiniz? Bozmadığınıza emin iseniz pimi tam çekip saati ayarladıktan sonra kapanmayacak kadar içeri bastırdıktan sonra tarihi ayarlayabiliyorsunuz. Tarih kısmı gece saatlerinde çalıştığı için bu saatlerde tarih ayarlaması yapmak çarklara hasar verebilir. (dediklerim sayısal gösterimler için haftanın gününü gösteren saatlerde farklı.)

Saatin ayarlama çarkını tek seferde çekince tarih, 2 sefer çekince saat ayarlanıyormuş yanlışlıkla çözdüm teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı