tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar saçım biraz uzun. Saçım kalın bu yüzden istediğim şekilleri veremiyorum. Saçımı dalgalı veya herhangi bir saç şekline sokmak istiyorum. Önerebileceğiniz saç şekillendirici var mı? çok pahalı olmasa iyi olur
Arkadaşlar saçım biraz uzun. Saçım kalın bu yüzden istediğim şekilleri veremiyorum. Saçımı dalgalı veya herhangi bir saç şekline sokmak istiyorum. Önerebileceğiniz saç şekillendirici var mı? çok pahalı olmasa iyi olur
M melihkrm Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 623 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #2 Purple Professional Matte Paste Şekillendirici Wax 100 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol sonuna kadar fiyatını hakeden ve sonucunu göreceğin bir ürün tavsiye ediyorum aynısını bende kullanıyorum.
Purple Professional Matte Paste Şekillendirici Wax 100 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol sonuna kadar fiyatını hakeden ve sonucunu göreceğin bir ürün tavsiye ediyorum aynısını bende kullanıyorum.
İsa Kaan Güneş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 1.164 Çözümler 9 22 Ocak 2024 #3 Purple Professional Saç Şekillendirici Mat Wax 100 ml - Fiyatı, Yorumları Purple Professional Saç Şekillendirici Mat Wax 100 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu öneririm.
Purple Professional Saç Şekillendirici Mat Wax 100 ml - Fiyatı, Yorumları Purple Professional Saç Şekillendirici Mat Wax 100 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu öneririm.
M melihkrm Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 623 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #4 İsa Kaan Güneş dedi: Purple Professional Saç Şekillendirici Mat Wax 100 ml - Fiyatı, Yorumları Purple Professional Saç Şekillendirici Mat Wax 100 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... aynısını önermişiz
İsa Kaan Güneş dedi: Purple Professional Saç Şekillendirici Mat Wax 100 ml - Fiyatı, Yorumları Purple Professional Saç Şekillendirici Mat Wax 100 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... aynısını önermişiz
İsa Kaan Güneş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 1.164 Çözümler 9 22 Ocak 2024 #5 melihkrm dedi: aynısını önermişiz Genişletmek için tıkla... Evet, yazarken yoktu yorumunuz. Güzel ürün bende kullanıyorum.
melihkrm dedi: aynısını önermişiz Genişletmek için tıkla... Evet, yazarken yoktu yorumunuz. Güzel ürün bende kullanıyorum.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 22 Ocak 2024 #6 melihkrm dedi: Purple Professional Matte Paste Şekillendirici Wax 100 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol sonuna kadar fiyatını hak eden ve sonucunu göreceğin bir ürün tavsiye ediyorum aynısını bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bizde sıvı olanı var ama uzun saçların arasındaki bebek saçlara etki etmiyor bunda da öyle bir sorun var mı?
melihkrm dedi: Purple Professional Matte Paste Şekillendirici Wax 100 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol sonuna kadar fiyatını hak eden ve sonucunu göreceğin bir ürün tavsiye ediyorum aynısını bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bizde sıvı olanı var ama uzun saçların arasındaki bebek saçlara etki etmiyor bunda da öyle bir sorun var mı?
M melihkrm Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 623 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #7 KaptanUfuk dedi: Hocam bizde sıvı olanı var ama uzun saçların arasındaki bebek saçlara etki etmiyor bunda da öyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... dostum hiç bilmiyorum sıvı olanını kullanmadığım için bir şey diyemiceyeğim.
KaptanUfuk dedi: Hocam bizde sıvı olanı var ama uzun saçların arasındaki bebek saçlara etki etmiyor bunda da öyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... dostum hiç bilmiyorum sıvı olanını kullanmadığım için bir şey diyemiceyeğim.