Şekilsiz ve balon gibi kas nasıl yapılır?

Berkocuk

Hectopat
Katılım
2 Ağustos 2020
Mesajlar
334
Makaleler
2
Arkadaşlar yaşım 17 ve 5 aydır fitness ile uğraşıyorum fakat çoğu etken moralimi bozup beni geri çekiyor mesela testo Taylan'ın şu videosu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çocuklar 16 yaşında ve demek istediğim işin sonunda böyle olacaksam ne anlamı var? Kesinlikle yanlış anlaşılmasın çocuklara bir lafım yok belki böyle olmayı onlar seviyordur ama bu kas tarzı tam olarak benim elde etmek istediğimin tamamen dışında. Demek istediğim esnek bir vücuda sahip olmak istiyorum. Mesela Murat boz.

Adsız.png


Adamın kasları derli toplu esnek bir vücuda sahip. Olmak istediğim şey buna yakın hatta ege Fitness'dan da örnek gösterebilirim. Yani onca emek verip günün sonunda balon gibi olup kasıla kasıla yürümek istemiyorum. Bu konuda profesyoneller bana yardımcı olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet profesyoneller yardımcı olabilir size. Profesyoneller kişinin isteğine göre çalışma programı hazırlıyor.
 
Murat boz gibi vücut mu yapmak istiyorsunuz?

Verdiğim örnek biraz abartı olabilir fakat demek istediğimi anlarsın. Cbum gibi kasları kocaman şişmiş gibi durmak istemiyormuş. Ege fitness gibi daha küçük ama estetik duran bir vücut istiyormuş. Bunun için ne yapabilirim diyor.
 
Cut da kalmak istiyorsunuz Bulka geçmek istemiyorsunuz anladığım gibi. Hafif antrenman ve profesiyonel destekle çok basitce yapabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı