Sekiro çok kolay geliyor

Demon of Hatred en sevdiğim ve pattern öğrenme aşamasında en zorlandığım bosslardan birisi ama öğrendikten sonra kaymak gibi akıyor. Tek sevmediğim yanı, Sekiro'da combat tarzım maksimum agesiflik üzerine kurulu ve DOH'da çok fazla hyperarmor var bu yüzden mecburen pattern'ına saygı göstermek ve sıranı beklemek zorundasın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yorumla alakasız ama ölümcül kılıcı aldıktan sonra ne yapıyoruz.

Hocam bir vadiye gidiyorsunuz oradaki maymun bossunu kesmeniz lazım.

Hocam Guardian ape daha önce. Ashina Castle'a gidiceksiniz. Orada owl ile bir karara varacaksınız. He Guardian Ape'e gitmediyseniz gidebilirsiniz zaten her türlü kesmeniz lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu hocam.

Demon of Hatred'ı çok rahat keserken Owl'a sövüyordum. Boşuna Great Shinobi değil.

Bu arada ben lady butterfly a bayağı bir sonradan geldim. Ashinada genichiroyu yendikten sonra buldum omu.

Lady Butterfly opsiyoneldi. Önemli değil.

Hocam Guardian ape daha önce. Ashina Castle'a gidiceksiniz. Orada owl ile bir karara varacaksınız. He Guardian Ape'e gitmediyseniz gidebilirsiniz zaten her türlü kesmeniz lazım.
bitti hocam oyun ben demir kodunu kırdım ve ordan sonrası gerçekten inanılmaz zordu.
Demon of Hatreda 5 kere öldüm babaya 6 kere öldüm Corrupted Monk a 7 kere öldüm sonda genichiroya tek attım isshine 3 kere öldüm

Sekiro'ya yeni başladım ve bir süre sonra oyun çok kolay olmaya başladı. Hatta ayyaş ve kelebek nineyi tek seferde yendim bu arada yalan yok oyun korsan para olmadığı için korsan indirdim. Korsan ile mi alakalı acaba? (not: Oynadığım ilk souls oyunuydu)

Kelebek nine kolay zaten ilk boss genel olarak bence kötü sondaki boss fight dışında o kadar da zor değil peri sistemini cozdukten sonra hatta ben geçen tekrar oynadım oyunu 1 kere ölerek bitirdim ama senin ilk seferinse refleksleri iyi demektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı