Çözüldü Sekiro protezkol envantere gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

talhaaaaa

Hectopat
Daha fazla  
Butterflyı yenip alıyorum. Fakat takmak istedigim zaman gözukmüyor. Başarımları fullemek istiyorum. İnternetten save dosyası almak mumkun mu? Ya da bir çözümü var mı?

Butterflyı yenip alıyorum. Fakat takmak istedigim zaman gözukmüyor. Başarımları fullemek istiyorum. İnternetten save dosyası almak mumkun mu? Ya da bir çözümü var mı?

Phantom kunai bahsettigim

Çözüm
Hangi protezden bahsediyorsunuz. Lady butterflyı geçtikten sonra memory ve sakura droplet alırsınız, protez almazsınız.

Phantom kunai'yi Anayama The Peddler isimli NPC'den 3.000 Sen karşılığında satın alabilir, dilapidated temple'daki heykeltraş aracılığı ile gerekli yükseltmeleri yaptıktan sonra protezinize monte edip kullanabilirsiniz.

Anayama The Peddler'ı Ashina Outskirts ya da Hirata Estate'de bulabilirsiniz.

Maske olayını yapıp bayağı farm yaptım cok güzel olay tekrar sağ ol ben gidip ısshın ashinayı keseyim(kacıncı deneme bılmıyorum)

Maske olayını yapıp bayağı farm yaptım cok güzel olay tekrar sağ ol ben gidip ısshın ashinayı keseyim(kacıncı deneme bılmıyorum)
NG+ yapacaksanız grind olayını çok kafaya takmayın, NG+'da daha fazla exp kazanacağınız için tüm skilleri daha rahat açıp, saldırı gücünüzü skill puanları ile daha rahat geliştirirsiniz. Isshin Ashina derken, Isshin Sword Saint mi demek istediniz, yoksa oyunu kötü son ile mi bitireceksiniz?

Owl dınlemeyıp öldurdugum son. Olası 4 son varmış ama ben ılk kez bıtırecegım hangısı bılmıyorum.

Isshin the Sword Saint o zaman, kolay gelsin hocam benim favori boss'um olur kendisi. Çok zor olduğunu düşünmeyin, bir noktadan sonra pratik yapa yapa bu seviyeye geliyorsunuz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3 gündür deniyordum şimdi kestim . Önumde 3 secenek var hangısını seceyım

3 gündür deniyordum şimdi kestim . Önumde 3 secenek var hangısını seceyım
Tebrik ederim Benim en sevdiğim ending purification. Eğer bu son için gerekli şartları yerine getirdiyseniz Kuro'ya Aromatic Flower (Everblossom) ve Divine Dragon's Tears vererek purification sonuna ulaşabilirsiniz.

Tebrik ederim Benim en sevdiğim ending purification. Eğer bu son için gerekli şartları yerine getirdiyseniz Kuro'ya Aromatic Flower (Everblossom) ve Divine Dragon's Tears vererek purification sonuna ulaşabilirsiniz.

Kuronun mortal Blade aldıgımız cocugun bedenıne gırdıgını sonu yaptım oldukca güzel ve keyifliydi

Hikaye 2 baslat diyor hocam ne diyeyim buna

Kuronun mortal Blade aldıgımız cocugun bedenıne gırdıgını sonu yaptım oldukca güzel ve keyifliydi

Hikaye 2 baslat diyor hocam ne diyeyim buna
Hemen NG+'a geçmeyin hocam hayır deyin ona. NG+'a geçmeden önce isterseniz daha önce kesmediğiniz minibossları (headless'lar ve shichimen warrior'lar dahil) kesin, tüm prayer bead ve gourd seed'leri bulduğunuzdan emin olun, demon of hatred boss'unu kesin (eğer yapmadıysanız), tüm carp scale'ları toplayın ve ayrıca NG+ da fountainhead palace'a erkenden erişemeyeceğiniz için oradaki pot noble'dan satın almak istediğiniz bir öğe varsa şimdiden satın alın, protez aletlerinizi geliştirebildiğiniz kadar geliştirin, gerekirse upgrade material'ları için bir miktar grind yapın, shura sonunu yapmadığınız için totalde 6 adet lapis lazuli'ye sahip olmanız gerekiyor, lapis lazuli'ler protez aletlerinin son upgrade'lerini yapmak için gerekli olan materyallerden biridir, bu yüzden toplam 6 adet lapis lazuli topladığınızdan emin olun. Son olarak NPC'leri dolaşıp depolamak istediğiniz şeyler varsa (divine confetti, snap seed vs.) onları satın alın.

Son düzenleme:

Tum headlessları mını bossları kestım
Prayer bead ve gourd seedler tamam
Demon of hattered tamam
Pot noble balıgı zehırledıkten sonra ölmüştü
Yükseltme esyalarını farm yaparken bayağı topladım sanırım(yaglı mum yıgını ve cıvafülminat hariç)
6 lapus lazulı tamam
Gördugum ıtemlerı sugar confettı vs stokladım
Guardian apeden dusen protez makslamak ıcın gereken 1 esya var ona ihtiyacım var (ilk eşya)
Protez kollarını fullemedım.
Sanırım bu kadar

Pot noble ölmedi, carp'a dönüştü. Noble'ın olduğu yerin aşağısındaki göle atlayıp, noble'ı carp formunda bulabilir, hala eşyalar satın alabilirsin. (Ölen kişi, carp'ı besleyen görevli (great carp attendant).

Finger Whistle'ı upgrade'lemek için malcontent's ring'e ihtiyacın varsa, Poison Pool Idle'ının yakınındaki Guardian Ape's Burrow'da (Headless Ape'i kestiğin yer) Shichimen Warrior spawn olmuştur. Onu keserek Malcontent's ring'i elde edip Finger Whistle'ı, Malcontent'e upgrade edebilirsin. Demon of hatred'ı malcontent olmadan nasıl kestin helal olsun valla benim en zorlandığım bosslardan birisiydi o

Protezlerin son upgrade'lerini yapmak için toplamda 16 adet lapis lazuilye ihtiyacın var ancak eğer shura sonuna gitmiyorsan tek oynayışta maximum 6 adet lapis lazuli kazanabilirsin, yani tüm protezleri en son seviyeye getirebilmek için en az NG+3'de olman lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…