Çözüldü Sekiro protezkol envantere gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

talhaaaaa

Hectopat
Daha fazla  
Butterflyı yenip alıyorum. Fakat takmak istedigim zaman gözukmüyor. Başarımları fullemek istiyorum. İnternetten save dosyası almak mumkun mu? Ya da bir çözümü var mı?

Butterflyı yenip alıyorum. Fakat takmak istedigim zaman gözukmüyor. Başarımları fullemek istiyorum. İnternetten save dosyası almak mumkun mu? Ya da bir çözümü var mı?

Phantom kunai bahsettigim

Çözüm
Hangi protezden bahsediyorsunuz. Lady butterflyı geçtikten sonra memory ve sakura droplet alırsınız, protez almazsınız.

Phantom kunai'yi Anayama The Peddler isimli NPC'den 3.000 Sen karşılığında satın alabilir, dilapidated temple'daki heykeltraş aracılığı ile gerekli yükseltmeleri yaptıktan sonra protezinize monte edip kullanabilirsiniz.

Anayama The Peddler'ı Ashina Outskirts ya da Hirata Estate'de bulabilirsiniz.

Dönüştügünü biliyorum 2 satıcı var sanıyordum sadece. Bahsettiğin yere gideceğim. İlk denemem de geçtim heykeltraş abiyi bu arada alev söndüren kabak vardı o çok işime yaradı. O zaman işimiz zor ama hallederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…