ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 3 Eylül 2024 #1 Sekiro'ya giriyorum. Kumandayı bağladıktan sonra sağa sola koşabiliyorum fakat ne yerdeki eşyayı aşabiliyor ne de zıplayabiliyorum. X360CE veya diğer uygulamaları da denedim olmuyor. Oyun orijinal Steam'den alınmıştır. Ne yapmam gerekiyor?
Sekiro'ya giriyorum. Kumandayı bağladıktan sonra sağa sola koşabiliyorum fakat ne yerdeki eşyayı aşabiliyor ne de zıplayabiliyorum. X360CE veya diğer uygulamaları da denedim olmuyor. Oyun orijinal Steam'den alınmıştır. Ne yapmam gerekiyor?
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 3 Eylül 2024 #2 Hocam Sekiro'da oyun kolu belli bir zamandan sonra bozuluyor. Sadece Sekiro'da bozuk çalışıyor böyle. Artı 0 Eksi
Hocam Sekiro'da oyun kolu belli bir zamandan sonra bozuluyor. Sadece Sekiro'da bozuk çalışıyor böyle.
KS KS ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 3 Eylül 2024 #3 706111 dedi: Hocam Sekiro'da oyun kolu belli bir zamandan sonra bozuluyor. Sadece Sekiro'da bozuk çalışıyor böyle. Genişletmek için tıkla... Yok mu bir çözümü bunun ? Artı 0 Eksi
706111 dedi: Hocam Sekiro'da oyun kolu belli bir zamandan sonra bozuluyor. Sadece Sekiro'da bozuk çalışıyor böyle. Genişletmek için tıkla... Yok mu bir çözümü bunun ?