Çözüldü Sekiro: Shadows Die Twice Klavye moduna nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KaanRobert

Decapat
Yer
United States, New York City, Staten Island
Daha fazla  
Dostlar merhaba, geçenlerde Steam'den Sekiro: Shadows Die Twice aldım. Evde boşta durduğu için XBOX Controller'ıyla oynamaya karar verdim. Fakat pek rahat edemedim (Klavyeye alışmışım). Bu yüzden de klavyeye geri geçtim. Fakat oyunun daha çok başlarında olduğum için oyunun bana öğretecekleri henüz bitmemişti. Sonradan bir saçmalık oldu ve XBOX Controller'ı kapatmama rağmen hala öğretici kısımlarda "X" "RB" gibi tuşlara basmamı söylüyordu. Acaba nasıl geri klavye moduna alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sekiro: Shadows die twice oyununda gamepad kullanmama rağmen oyun sürekli olarak basmam gereken tuşların ipuçlarını gamepad olarak ekrana veriyor. Ayarlar kısmına defalarca baktım fakat klavye olarak ayarlamayı bir türlü bulamadım hocam. Çok yüksek ihtimalle bunun bir çözümü yok gibi. Varsa benim için de iyi olur tabii.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…