Sekiro'da çok ölünce ne oluyor?

Matany

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2018
Mesajlar
895
Çözümler
3
Merhaba, envanterime bir şeyler ekleniyor ama tam olarak nelerdir? Unseen aid %9'da şu an.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sekiro farklı mıdır bilmem ama Souls oyunlarında ölünce deneyim puanı öldüğün yere düşüyor. Onu almadan bir daha ölürsen komple puanı kaybediyordun. Elden Ring ve Bloodborne oyunlarında böyleydi.
 
Dragonrot yani bir tür hastalık sistemi hakim oyuna, sen öldükçe oyundaki NPC'leri etkileyen bir hastalık yayıyorsun. Dragon's Blood Droplet adındaki eşya ile bu hastalığı tedavi edebilmen mümkün. Unseen Aid denen özellik de o kadar mühim bir özellik değil zaten çok kafaya takılacak bir şey yok aslında.
 
Dragonrot yani bir tür hastalık sistemi hakim oyuna, sen öldükçe oyundaki NPC'leri etkileyen bir hastalık yayıyorsun. Dragon's blood droplet adındaki eşya ile bu hastalığı tedavi edebilmen mümkün. Unseen aid denen özellik de o kadar mühim bir özellik değil zaten çok kafaya takılacak bir şey yok aslında.

Merak ettiğim buydu aslında teşekkür ederim.
 
Merak ettiğim buydu aslında teşekkür ederim.

Arkadaş dragonrot sistemini anlatmış ama unseen aid sistemini anlatmamış. Öldüğünde para ve XP yarıya inmeme şansı olarak açıklanabilir. Unseen aid olduğu zaman hiçbir şey kaybetmiyorsun. Her öldüğünde unseen aid şansın artıyor.
 

Geri
Yukarı