Sekiro'da final boss geçilmiyor

Arkadaş ben buna ne kadar öleceğim 100 değil 1000 değil 1 milyon kez öldüm. İnternetten bakıyorum olmuyor çok hızlı hareket ediyor saptırma çok iyi yapmama rağmen geliyor, kafama ağır saldırı atıyor ölüyorum. Var mı taktik yoksa hile yapacağım az kaldı.

Sen iyi gitmişsin ben hala zincirli devdeyim.

Gece 20.00'dan 04.30'a kadar verdiğim amansız mücadele sonucunda kesmiştim ve en sonunda yaşadığım o inanılmaz zevk veren bir duygu eşliğinde kesmiştim. Karakterin saldırılarını ezberlemeye odaklanın. Ardından oyun boyunca biriktirdiğiniz deneyimlerin bu karakterde teker teker işe yaradığını göreceksiniz. Size tavsiyem bu rüzgar attığı saldırıları parrylemekten ziyade dodgelamaya odaklanın. Özellikle ikinci fazındaki bir etrafı süpürme hareketi var. Onu karakterin üstüne zıplayarak rahat bir şekilde dodgelayabilirsiniz.

Ben de 8 10 saat arası uğraşıp geçebilmiştim. Mikiri counter çok önemli, hiçbir mikiri fırsatını kaçırmamak lazım.

Savunma yaparken düşmanların vücut hareketlerinden ziyade kılıçlarına, mızraklarına ya da el ve ayaklarına bakıp savunma yapın. Bu oyundaki en önemli olaylardan biri bu. Isshin'in skill seti o kadar da karışık değil aslında, yapmanız gereken birkaç taktik var.
  • Öncelikle prostetik aletleriniz burda kritik önem taşıyor. Hepsi kullanarak söyleyebilirim ki en etkilileri:flame vent, umbrella ve sabimaru. Hepsinin neredeyse son seviye olmasına dikkat edin. Flame vent kullanmadan önce mutlaka uzaktan 2 kere yağ atın üstüne. Daha sonra yapılan saldırıların arasında bir boşluk olunca flame vent basıp yakın, flame vent'i daha etkili kullanmanız için yetenek ağacından flame vent'i kılıcınıza uygulayan yeteneği mutlaka edinin(internette bakarsanız daha iyi olur, şu an hangisi olduğunu hatırlamıyorum). Umbrella ile neredeyse bütün saldırıları engelleyebilirsiniz(ağır saldırılar hariç, onlarda mikiri, zıplama ya da perfect deflect atmanız lazım). Eğer sabimarunuz belirli bir seviyenin üstündeyse düşmanlar blok atsa bile birkaç vuruş sonra zehirenip gardlarını düşürüyorlar(öksürmeye başlayınca normal bir şekilde vurun ya da ekstra etki için hemen yağ atıp flame vent basın).
  • Kullandığım can vb. itemlere gelirsek:healing gourds full, olabildiğince çok pellets, divine confetti(opsiyonel, yerine divine grass alınabilir ama sayısı az olduğu için kritik anlarda kullanılması lazım), ceremonial tanto ve ako's sugar ya da yashariku's sugar(yashariku can barını yarıya indiriyor, bundan dolayı kullanılacaksa önce tanto, sonra yashariku kullanılmalı).
  • Combat arts olarak en çok double ichimonji ve sakura dance kullandım. Double ichimonji duruşa büyük hasar verirken sizdeki duruş hasarını büyük ölçüde siliyor. Sakura dance'i de flame vent ve flame vent'i kılıca uygulayan kombodan sonra kullanıyorum(sakura dance ile farklı kombolar da yapılabilir, tabii bunun için yetenek ağacından bir skill açılması gerekiyor. Böylece sakura dance kullandıktan sonra yere inmeden önce prostetik aletleri kullanabilirsiniz).
  • Isshin'in en agresif hali 2. fazıdır, fazların zorluk sıralaması:2>1>3. Hiç 3. fazına geçtiniz mi bilmiyorum, onu yazarsanız ona göre taktik verebilirim.
  • İlk fazında kılıcını kının sokup durduğunda hemen üzerine koşun, yapılan saldırıya deflect atın ve zıplayıp kafasına basın. Eğer ikili dikey rüzgar saldırısına hazırlanıyorsa yana ve geriye doğru koşun hiç durmadan.
  • İkinci fazındaki silah saldırısını direkt şemsiyeyi açık tutarak engelleyebilirsiniz(yetenek ağacından ya da prostetik geliştirmelerinden full şemsiye almanız daha iyi olur).

Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. Daha fazla yardım lazım olursa yazabilirsiniz.

Vallahide billahide bossu geçtim dedimki kaçarak olmaz en son dalacağım hiç korkmadan mikiriyide doğru zamanda elektriğide doğru zamanda atarak kestim ve inanılmaaaaaz bir zevkti yemin ederimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…