Sekiro'ya nasıl alışılabilir?

Hocam 3 kez bitirmiş biri olarak söylüyorum. Lady Butterfly'dan sonra alıştım ben şahsen. Oynadıkça, her gördüğünüzü kese kese alışıyorsunuz. Bosslarda ise sizin ne kadarda onun hareketleri çözdüğünüze bağlı.

Sekiro tartışmasız en zor from software oyunudur, boss ve mini bossları yeteneğinle yenmek zorundasın. Doğru yerde zıplamalı, doğru yerde bloklamalı, doğru yerde kaçmalı ve en önemlisi doğru yerde mikiri atmalısın ki boss öldürebilesin aksi halde oyun tam bir eziyet.

Az çok buldum hocam Sekiro en kolayı nasıl yapamıyorum diye kendime kızıyordum biraz da ama en zoruymuş aksine tekrardan deneyeceğim eve gidince bakalım.

Hocam daha 2. Boostayım sanırım faz olayı da işin içine girince zorluyor ama alışacağım.

Hocam daha 2. Boostayım sanırım faz olayı da işin içine girince zorluyor ama alışacağım.
Hocam bossu domine edin. Oyundaki en büyük mantık bu. Agresif oynayın. Dikkatli olun. Emin olun alışınca samuray gibi hissediyorsunuz. Bu arada birden fazla son var oyunda daha fazla boss kesmeniz için araştırmanızı öneririm.

Tamamdır hocam araştıracağım.

Gölgeler iki kez oyuncular 1000 kez ölür mantığı ile öyle öyle rakibin hareketlerini ezberleye ezberleye oynayıp bitireceksin. 2. oynayışında her şey çok daha kolay gelecek.

300 lira fiyat bandında bir kontrolcüden mükemmel olmasını beklemek mantıklı değil zaten her şeye rağmen aynı fiyat bandındaki rakiplerinden daha iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Sizde haklısınız sepetime ekledim hocam.

https://store.steampowered.com/app/1343240/Thymesia/

Şu oyunu oynayarak alışabilirsin oynanış olarak bana çok benzer geldi.

İstek listeme ekledim indirimde edineceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…