Sekme Geçişlerinde Video Donması

Makaleler
1
Dün bilgisayara güncelleme gelmişti, bugün dikkat ettim belli bir süre bir sekmeden YouTube videosuna geçtiğim zaman video anlık takılıyor. Uzun süredir bilgisayarda işlem de yapmadım. Chrome Kullanıyorum, ek olarak tek eklenti olarak AdGuard kullanıyorum. Sizde de böyle bir problem var mı? Sorunun eklentiden olduğunu da sanmıyorum çünkü eklentiyi uzun süreden beri kullanıyorum.

Kaspersky kullanıyorsanız güvenlik yazılımından kaynaklı bir durum. Normalde düzeltilecekti en son diye biliyorum. 2021 sürümüyle düzeltilmiştir büyük ihtimalle.

Ek olarak laptop kullanıyorsan güç tasarrufu amacıyla normal kullanımda dahili grafik, yük altında hariciye otomatik geçiş yapılıyor. Eğer bu sistem düzgün işlemezse sekmeler arası geçişler veya masaüstündeyken de sıkıntı yaşanabiliyor.

Çözüm ne mi? Eğer üstteki gibi bir durum söz konusu ise ekran kartı sürücünüzü kaldırıp geri yüklemek ve Windows'u güncellemek genellikle işe yarar. Eğer halen sorun devam ediyorsa tarayıcıyı kaldırıp kurmak veya başkasına geçmek de bir seçenek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı