C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 13 Mart 2018 #1 Demin ismini anınca paylaşasım geldi. 10 senedir gidemedim be memlekete. @painkiller Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 9. sınıfta nefret ettiğim müzik öğretmeni sözlü notu vermek için memleketlerimizin türküsünü okutturuyordu. Bunu okudum tabii.
Demin ismini anınca paylaşasım geldi. 10 senedir gidemedim be memlekete. @painkiller Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 9. sınıfta nefret ettiğim müzik öğretmeni sözlü notu vermek için memleketlerimizin türküsünü okutturuyordu. Bunu okudum tabii.
EmreBayraktar Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 101 9 Mayıs 2018 #2 Selda Bağcan'ı ilk defa bu parçayla tanıdığımı anımsıyorum. Ağzına sağlık.