Selectra 25mg boğaz ağrısı yapar mı?

erdopanpa

Hectopat
1 haftadır kullanıyorum. Son 2 gündür burun akıntısı ve boğazımda gıcık tarzı bir şey var sürekli öksürüyorum. Bu ilaçtan olmuş olabilir mi yoksa normal grip mi oldum? Halsizlik ateş vs. yok.

Beklenen bir etki değildir, tipik bir üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları bahsettikleriniz.
Kış aylarındayız zaten muhtemelen basit bir salgın enfeksiyondur.
İstirahat edip, sıcak içeceklerle boğazınızı yumuşatmanızı tavsiye ederim.

Beklenen bir etki değildir, tipik bir üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları bahsettikleriniz.
Kış aylarındayız zaten muhtemelen basit bir salgın enfeksiyondur.
İstirahat edip, sıcak içeceklerle boğazınızı yumuşatmanızı tavsiye ederim.
İlacı kullanmayı bıraksam mı emin olamadım ama bırakmakta pek istemiyorum işe yaradığı için umarım daha kötüleşmez

İlacı kullanmayı bıraksam mı emin olamadım ama bırakmakta pek istemiyorum işe yaradığı için umarım daha kötüleşmez.

Devam edebilirsiniz ilacın etkilerini zaten ilerleyen haftalarda tam olarak görürsünüz muhtemelen ve muhtemelen basit bir viral enfeksiyondur bu etkiler.
Ancak birkaç hafta içinde düzelmez veya daha da kötüleşirseniz hastaneye gitmenizi tavsiye ederim.

psikloji ilaçları hiç bir zaman kafanıza göre bırakılmaz normal üst solunum hastalığıdır havalar bir ısınıyor bi soğuyor herkeste o sorun var bu aralar bende o kullandım o ilacı varsa tek yan etkisi çok uyumak ya da az uyumak başka yan etkisi olmamıştı bende

Technopat Haberler

Geri
Yukarı