Bu konuyla ilgili iki farklı düşüncem var.
1. olasılık şu: Turkcell'deki Platinum üyesi kullanıcı ile normal Turkcell paketi kullanıcısı arasındaki hız farkı gibi bir fark Türk Telekom'da da Prime ile normal kullanıcı arasında mevcut olabilir.
2. olasılık (bu daha yüksek ihtimal) şu:
Bulunduğunuz bölgede Türk Telekom kullanan kişi sayısı arttıysa hızınız düşmüş olabilir.
Ben de Türk Telekom'u selfy üyeliği ile kullanmama rağmen herhangi bir hız artışı veya düşüşü yaşamadım. Hızım her zaman iyiydi hâlâ da iyi.
@489798 hocam aslında TT'ye bu yılın başında geçtim ve TT'ye geçişimle ilginç bir anım var.
Bu yılın başında Vodafone'daki taahhüdüm bitiyordu.
Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp yeni bir teklif istedim. Fakat bir önceki tarifemde bulunan sınırsız sosyal medya haklarını müşteri hizmetleri elimden almaya çalıştı.
Fakat biraz ben sınırsız sosyal medya konusunda ısrar edince bana sınırsız hakların bulunduğu bir başka tarifenin özelliklerini söyleyerek beni yalanına inandırdı.
Bende o an söylediklerini makul bulduğum için kabul ettim. Fakat aslında Vodafone beni dümdüz bir tarifeye taahhütlü olarak geçirmişti.
Benim Vodafone'daki taahhüdüm bir sonraki ay otomatik olarak başlayacaktı.
Geçireceğini söylediği tarifeyi biraz araştırdım. Geçirdiği tarifede sınırsızların olmadığını fark ettiğim gün Vodafone'u bir daha kullanmamak konusunda kendime söz verdim.
O günden sonraki günde daha taahhüdüm başlamadan o zamanki eski operatörüm olan TT Mobil'e tekrardan geçtim.
Kısaca Vodafone beni kazıklamaya çalıştı ve bende eski operatörüme geri döndüm.
Bu arada son 2-3 aydır Bursa'da TT'nin kendini son 6 senede bayağı iyileştirdiğini fark ettim. (en son 2017'de kullanmıştım TT Mobil'i.)