Ben bir kıza ıstek attım kabul etti GT yaptı sonra bana şey yazmış sen kimsin yanına da soyadımı yazmış kız böyle cana yakın samimi bir kişiliğe benziyor buna ne cevap verebilirim bunu versem nasıl olur?
Ben uzayda milyonlarca yıl oluşmayı bekleyip parçaları evreni baştan sona gezmiş, göklerden sürülmüş, acısıyla mutlusuyla bir süre Dünya denilen bir kayanın üzerinde yaşayıp ölecek olan ve bu süreç içerisinde sana mesaj atma girişiminde bulunan bir insanım.
Forum asosyal dolu diyorlardı, cidden öyle sanırım. Aga altı üstü kendini tanıtacaksın, neden bu kadar kasıyorsun? Karşında sıradan bir insan evladı var.
Ben tost makinesiyim diyecek halin yok ya adını söyleyeceksin işte. Kendini tanıt sonra şöyle böyle diye. Arkadaş insanlar "nasıl tanışacaklarını" bile forumlardan öğrenecekse iş büyük sıkıntıda. Bu kadar asosyal olmayın.
@Xanap evet öyle yazabilirsin. Birkaç şey daha eklersin, bu kadar büyütmeye gerek yok. İnsanlar konuşarak anlaşıyorlar. Bunun için konu açmak bile çok garip, biraz sosyalleşmeye çalışın(internetten değil, normal hayatta).
Ben uzayda milyonlarca yıl oluşmayı bekleyip parçaları evreni baştan sona gezmiş, göklerden sürülmüş, acısıyla mutlusuyla bir süre Dünya denilen bir kayanın üzerinde yaşayıp ölecek olan ve bu süreç içerisinde sana mesaj atma girişiminde bulunan bir insanım.
@Xanap evet öyle yazabilirsin. Birkaç şey daha eklersin, bu kadar büyütmeye gerek yok. İnsanlar konuşarak anlaşıyorlar. Bunun için konu açmak bile çok garip, biraz sosyalleşmeye çalışın(internetten değil, normal hayatta).