huseyin066140 Femtopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 17 23 Ağustos 2023 #1 Selam. Ben Android TV için Send files to TV uygulaması indirmeyi düşünüyorum. Kullanan varsa güvenli mi değil mi yazabilir mi?
Selam. Ben Android TV için Send files to TV uygulaması indirmeyi düşünüyorum. Kullanan varsa güvenli mi değil mi yazabilir mi?
B berkay2121 Decapat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #2 USB aracısıyla gönderiliyor diye biliyorum? Ve uygulama play Store'de indirin hiçbir şey olmaz.
5 536638 Decapat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 75 23 Ağustos 2023 #3 Rahatlıkla kullanabilirsiniz, inat TV vb. gibi APK dosyalarını taşırken defalarca kullandım. Ancak geliştirici modunu açmayı unutmayın.
Rahatlıkla kullanabilirsiniz, inat TV vb. gibi APK dosyalarını taşırken defalarca kullandım. Ancak geliştirici modunu açmayı unutmayın.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.265 Makaleler 9 Çözümler 70 Yer İstanbul, Türkiye 23 Ağustos 2023 #4 huseyin066140 dedi: Selam. Ben Android TV için Send files to TV uygulaması indirmeyi düşünüyorum. Kullanan varsa güvenli mi değil mi yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Google Chromecast'ta kullandım herhangi bir sorun yaşamadım.
huseyin066140 dedi: Selam. Ben Android TV için Send files to TV uygulaması indirmeyi düşünüyorum. Kullanan varsa güvenli mi değil mi yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Google Chromecast'ta kullandım herhangi bir sorun yaşamadım.
huseyin066140 Femtopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 17 23 Ağustos 2023 #5 536638 dedi: Rahatlıkla kullanabilirsiniz, inat TV vb. gibi APK dosyalarını taşırken defalarca kullandım. Ancak geliştirici modunu açmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Geliştirici modu ne oluyor?
536638 dedi: Rahatlıkla kullanabilirsiniz, inat TV vb. gibi APK dosyalarını taşırken defalarca kullandım. Ancak geliştirici modunu açmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Geliştirici modu ne oluyor?
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.364 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #6 Bu programı kullandım çok kullanışlı ama sonra çalışmamaya başladı. Onun yerine Zank Remote kullanıyorum, hem telefonum airmouse özelliği almış oluyor hem de dosya transferi, telefondan tv ekranı görüntüleme gibi özellikleri de var.
Bu programı kullandım çok kullanışlı ama sonra çalışmamaya başladı. Onun yerine Zank Remote kullanıyorum, hem telefonum airmouse özelliği almış oluyor hem de dosya transferi, telefondan tv ekranı görüntüleme gibi özellikleri de var.