SENKAR.NET'ten ekran kartı alınır mı?

Aman aman senkar netten bir şey alınmaz kardeşim. Biz paramızın peşinden koşuyoruz 9'undan beridir. Aman bize elimizde ürün var kargolayalım dedi ödemeyi yapın dedi yaptık. 4 gün peşlerinde koştuk. 5. gün mail ile elimizde ki ürün iade ürünmüş deyip yalan söylediler 21'inde gelecek ürün diye haber veriyorlar. Kesinlikle güven arama. Hala paramızı iade etmediler. Biz şikayetlerine yorumlarına bakmadık aman kardeşim bir bak senkar net hakkındaki yorumlara öyle alacaksan al aman aman. Nano katalog daha iyidir. Adamlar hiç olmazssa söylüyor şu kadar gün sonra gelecek diye sitelerinde de yazıyor kaç günde geleceği.

Bunlarda öyle bir şey yok sitede var yazıyor kendilerine sorsan o kişide var diyor. Bizede öyle yaptılar. Bizde kandık yatırdık parayı peşinden koşuyoruz. Bir de üstüne bugün arayıp telefonla şikayeti silin diyorlar parayı yatıralım diye oda yalan. Gir bak şikayetlere netten gör kaç kişi bundan dolayı mağdur. Şimdi kim güvenir bu söze?

Üstüne üstlük bir de sizin hakkınızda bizde şikayet yazarız bir sürü kişi tanıyoruz yazdırırım diye tehdit ve gözdağı veriyor bir de terbiyesiz bir şekilde.

Aman kardeşim biz hesabını sorcaz ama şu THH'yi geçelim inşallah ta ödemez onu bekliyoruz. Dava açılsın daha üstüne gidicez insanları aptal yerine koymak neymiş görüvez. Bir açık yakalamış kendince paramızı alıp iade süresinden yaralanıyor güya. Bunun başka açıklaması yok. Yalan söyleyerek insanların parasını bloke edemezssin. Yok öyle bir dünya...

Kesinlikle hocam aman aman çok haklısınız... Yapılmaz alışveriş falan bu senkar net mi nedir? Aman...

Ürün alan birkişinin yazısı.
 
Hocam şu aralar ekran kartı alacaksanız güvenilir siteler harici sipariş etmeyin. Piyasada dolandırıcı inanılmaz arttı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı