Yazılım RAM RGB' sini görüyor mu ?
Yazılım RAM RGB' sini görüyor mu ?
Gayet normal. Yanlış hatırlamıyorsam Asus'un sitesinde kısıtlı uyumluluk diyordu bahsettiğiniz RAM'ler için. Tam senkronizasyon istiyorsanız almadan önce çok araştırmalısınız. Bazı 3. parti uygulamalar da var fakat uyumlulukları belirsiz. İnternetten parçaları Aura Sync ile beraber aratarak (varsa) çözüm bulabilirsiniz.Aura ile denedim fakat anakart ve ramin RGB renk geçişleri aynı anda olmuyor
1K yorum olmasına 1 yorum kalmış o yüzden alıntıladım. 3. parti uygulamaları nedirGayet normal. Yanlış hatırlamıyorsam Asus'un sitesinde kısıtlı uyumluluk diyordu bahsettiğiniz RAM'ler için. Tam senkronizasyon istiyorsanız almadan önce çok araştırmalısınız. Bazı 3. parti uygulamalar da var fakat uyumlulukları belirsiz. İnternetten parçaları Aura Sync ile beraber aratarak (varsa) çözüm bulabilirsiniz.
Bu videoda en popüler olanlarından birisi gösteriliyor. Anakartın veya diğer parçaların üreticisinden farklı olarak o parçalar için sunulan yazılımlar. 1K için teşekkürler1K yorum olmasına 1 yorum kalmış o yüzden alıntıladım. 3. parti uygulamaları nedir?
Bilgim vardı, yinede sağolun. 1K olması için sordum. Kusura bakmayın yorduk reis.Bu videoda en popüler olanlarından birisi gösteriliyor. Anakartın veya diğer parçaların üreticisinden farklı olarak o parçalar için sunulan yazılımlar. 1K için teşekkürler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.