T tanakasuna Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 528 26 Mayıs 2021 #1 Oyunlarda Sennheiser CX 300S mikrofonu yeterli midir? Yoksa ayrı mikrofon satın almalı mıyız?
Eulawy Zeptopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #2 Maalesef benim düşüncem yeterli değildir. Ama ses kalitesi olarak gerçekten çok mükemmel ve rahat bir kulaklık müzik dinlemek için kullanıyorum.
Maalesef benim düşüncem yeterli değildir. Ama ses kalitesi olarak gerçekten çok mükemmel ve rahat bir kulaklık müzik dinlemek için kullanıyorum.
caqmaemre Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 183 16 Haziran 2021 #3 tanakasuna dedi: Oyunlarda Sennheiser CX 300S mikrofonu yeterli midir? Yoksa ayrı mikrofon satın almalı mıyız? Genişletmek için tıkla... Dostum alttaki arkadaşa bakma. Videoları izle çok iyi mikrofon kalitesi var gerçekten gönül rahatşığı ile alabilirsin
tanakasuna dedi: Oyunlarda Sennheiser CX 300S mikrofonu yeterli midir? Yoksa ayrı mikrofon satın almalı mıyız? Genişletmek için tıkla... Dostum alttaki arkadaşa bakma. Videoları izle çok iyi mikrofon kalitesi var gerçekten gönül rahatşığı ile alabilirsin
T tanakasuna Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 528 17 Haziran 2021 #4 caqmaemre dedi: Dostum alttaki arkadaşa bakma. Videoları izle çok iyi mikrofon kalitesi var gerçekten gönül rahatşığı ile alabilirsin Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyorum fiyatı bir tık pahalı ama üzmeyen bir kulaklık. Telefon ve PC arasında değişimli kullanacaklar için daha mantıklı gibi.
caqmaemre dedi: Dostum alttaki arkadaşa bakma. Videoları izle çok iyi mikrofon kalitesi var gerçekten gönül rahatşığı ile alabilirsin Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyorum fiyatı bir tık pahalı ama üzmeyen bir kulaklık. Telefon ve PC arasında değişimli kullanacaklar için daha mantıklı gibi.
yunuserenm Decapat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #5 tanakasuna dedi: Şu an kullanıyorum fiyatı bir tık pahalı ama üzmeyen bir kulaklık. Telefon ve PC arasında değişimli kullanacaklar için daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... oyun performansı nasıl valorant,csgo gibi oyunlarda?
tanakasuna dedi: Şu an kullanıyorum fiyatı bir tık pahalı ama üzmeyen bir kulaklık. Telefon ve PC arasında değişimli kullanacaklar için daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... oyun performansı nasıl valorant,csgo gibi oyunlarda?