Sennheiser FanBoy'u Olma Sebebim CX300S

Kulaklık mükemmel ötesi net ses veriyor. Hiçbir ses birbirine karışmıyor. Bass'ları Q10 kadar güzel. Mikrofonu hafif bir dip ses hariç (irkaç ufak ayarla halledilir.) Çok net ve güzel. Arkadaşımda 10 dakika kadar denemiştim ama pek emin olamamıştım. Şimdi kendim aldım. Arada 300 liraya düşüyor ama bu 300 liraya hayli hayli değer. 400 lira da ideal bir fiyat. Şu an elime geçeli 30dk falan oldu. Burn-In süresini tamamlamamasına rağmen bu kadar memnunum. Gerisini siz düşünün. Kutu içeriği ve dizaynı gayet şık. Kablosu ve kalitesi gayet sağlam ve güzel. EarPods CX80S ve hatta HyperX Cloud Earbuds'ın hem müzik hem de oyun anlamında kat kat önünde. Son aldığım 2. EarPods'umu şu an iadeye gönderiyorum çünkü hem mikrofonu bozuk geldi hem de sesleri garip bir şekilde çok kötü. Benim 3 yıldır kullandığım EarPods'la alakası yok desem yeridir. Buradan EarPods önerdiğim insanlardan özür dilerim. Neyse ki kendi sayfasından aldığınız durumda hijyen ürünü demeden geri alıyorlar. CX300S'in yarın mikrofon testini de ekleyeceğim. Çok memnunum ve şiddetle öneririm. Bundan sonra da Sennheiser ve Bose hariç kulak içi kulaklık almayı düşünmüyorum. Bir ara KZ de deneyip onun yorumunu da yaparım inşallah.

Dosya Ekleri

• IMG_20210310_193850.jpg
    IMG_20210310_193850.jpg
    247 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
Sennheiser HD8 DJ kulaklığını kullanıyorum. Firmanın mihenk taşı olan kulaklıklarından. Daha iyi ses veren bir şey çok az gördüm. Son ses basslarda kulaklık kulağımda titremesine rağmen hala arkadaki tüm sesi veriyor. Monitor kulaklığı olmasına rağmen düşük frekansta sivriltme yapılması elektronik müzik dinlemek için kullanılabilir bir kulaklığa dönüştürüyor. Destek konusunda çok iyiler. Bu kulaklık eski üretim olmasına rağmen tüm yedek parçaları mevcut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı