Sennheiser GSP 300 mü, Steelseries Arctis 5 mi?

emreeogann

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki kulaklık arasında kaldım ama hangisini tercih edeyim bilemiyorum. Arctis 5 7.1 özelliğine sahip ama GSP 300 için de çok kaliteli deniyor.

Eğer Arctis 5'de sanal 7.1 olmasa GSP 300 alırdım ama sizce 7.1 Arctis 5 tercih etme sebebi midir?

[QUOTE="elmasbarbo88, post: 3235249, member: 138125"]GSP 300'ün empedansı düşük dB'i yüksek. Müzik işiyle uğraşıyorsan ideal. Oyun için Arctis 5.[/QUOTE] Oyun icin neden Arctis 5 tavsiye ettiginizi de ogrenebilir miyim?

Ya kafanı karıştırmak istemem.Bütün arkadaşlar arctis 5 demiş ama bence kulaklık karşılaştırmasına sennheiser markası alınmamalı.Daha önce gsp 350 kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım.Şu sıralar kulaklığımı yükseltmek için para topluyorum Game One alıcam.Yani Steel Series bir kulaklık kullanmadım ama gsp 300 için gsp 350 nin sadece 7.1 sizi deniyor.Sennheiser markasının hoparlörleri çok kaliteli olduğundan 7.1 gerelsiz kalıyor zaten açmıyordum bile.Amiral gemilerine bakarsan (Game One ve Game Zero)onlar stereodur.O yüzden ben gsp 300 öneririm.

Ya kafanı karıştırmak istemem.Bütün arkadaşlar arctis 5 demiş ama bence kulaklık karşılaştırmasına sennheiser markası alınmamalı.Daha önce gsp 350 kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım.Şu sıralar kulaklığımı yükseltmek için para topluyorum Game One alıcam.Yani Steel Series bir kulaklık kullanmadım ama gsp 300 için gsp 350 nin sadece 7.1 sizi deniyor.Sennheiser markasının hoparlörleri çok kaliteli olduğundan 7.1 gerelsiz kalıyor zaten açmıyordum bile.Amiral gemilerine bakarsan (Game One ve Game Zero)onlar stereodur.O yüzden ben gsp 300 öneririm.

GSP 350'yi neden değiştirdin? Aynen 7.1 olmayanı ama 7.1 deneyimini bir kenara bırakıp almaya değer mi stereo GSP 300'ü?

Sennheiser gibi bir marka varken diğer markaların isimlerini yazmak mantıklı değil. Ayrıca Arctis 5 ile GSP 350 karşılaştırılmalıdır. GSP 300 indirim ile 280 liraya kadar iniyor. Daha geçen gün kuzenime 500 liraya Game Ekstra'dan GSP 350 aldık. Oyunlarda 7.1 takıntısını bir kenara bırakın. Oyun dediğin stereo oynanır. Game Zero kullanıyorum yanında GSX 1000 amfim var asla 7.1 açmıyorum. İndirimleri takip edersen GSP 350'yi 500 liraya Game Ekstra'dan alabilirsin. 10-15 günde bir sürekli Sennheiser ürünlerine büyük indirim yapıyor.

Gsp 350 yi değişmedim yanlış yazmışım sadece Game One alıcam.Yani kullandığın marka Sennheisersa 7.1 e gerek yok stereo daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı