Y Ysfbal Decapat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 10 15 Ocak 2019 #1 Yakın zamanda bir kulaklık alacağım. Sennheiser HD 4.40 BT ve Skullcandy Crusher arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Nedeni ile açıklarsanız sevinirim.
Yakın zamanda bir kulaklık alacağım. Sennheiser HD 4.40 BT ve Skullcandy Crusher arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Nedeni ile açıklarsanız sevinirim.
M mcmillian Megapat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 473 Çözümler 7 16 Ocak 2019 #2 Corsair HS70 7.1 buna bir bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Corsair HS70 7.1 buna bir bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H herpetr Kilopat Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2019 #3 Sennheiser her daim önerdiğim bir markadır.
Y Ysfbal Decapat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 10 16 Ocak 2019 #4 mcmillian dedi: Corsair HS70 7.1 buna bir bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu kulaklık telefona bağlanıyor mu? herpetr dedi: Sennheiser her daim önerdiğim bir markadır. Genişletmek için tıkla... Evet sennheiser kaliteli fakat skullcandy 40 saat pil ömrü olduğunu duyunca kafamı karıştırdı
mcmillian dedi: Corsair HS70 7.1 buna bir bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu kulaklık telefona bağlanıyor mu? herpetr dedi: Sennheiser her daim önerdiğim bir markadır. Genişletmek için tıkla... Evet sennheiser kaliteli fakat skullcandy 40 saat pil ömrü olduğunu duyunca kafamı karıştırdı
M melih_11 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.012 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2019 #5 İkisi de güzel marka ayrıca Sennheiser'ın kullanım süresi az değildi diye hatırlıyorum. Bana soracak olursan Sennheiser daha kaliteli onu al derim.
İkisi de güzel marka ayrıca Sennheiser'ın kullanım süresi az değildi diye hatırlıyorum. Bana soracak olursan Sennheiser daha kaliteli onu al derim.