Sennheiser HD 560s alınır mı?

Turok_28

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2020
Mesajlar
500
Arkadaşlar oyun, müzik, film takılan biriyim bu kulaklık tatmin eder mi? Ayrıca amfi tavsiyesinde verirseniz sevinirim, oyuncu kulaklıkları tatmin etmiyor.
 
Kulaklık alınır, Hd serisinden başka bir model denemiştim. Sennheiser basları çok abartılı olmayan, genel frekansları dengeli veren çok iyi bir marka. Eğer bilgisayar ile kullanacaksınız amfi değil ses kartı almanızı öneririm. Anakartın ses çıkışını kullandıktan sonra amfiden verim alamazsınız. Direk ilk kaynağı değiştirmeniz gerekiyor.
 
Son düzenleme:
Bu markanın 5-6 modelini kullandım ve kullanıyorum Şu anda kulaküstü Sennheiser marka kulaklık kullanıyorum. Müzik bağımlısı olduğum için bizim ev kulaklık deposu haline gelmiş durumda. Telefonda Pioneer PC de Sennheiser markalarını kullanıyorum. Sennheiser üst düzey ses teknololisi üreten bir marka.

Amfi derken bağımsız receiver'ı kast ediyorsun zannedersem Sansui Denon, Yamaha Pioneer Sonny kullandım hepsi iyi marka. Bütçen müsaade ediyorsa Denon ya da Yamaha almanı tavsiye ediyorum. Tabii hoparlörler de iyi olacak.

Bu arada yurtdışından çok para verip aldığım bağımsız jaklı sökülüp takılan altın jaklı Sennheiser marka kulaklığımı yolculuk esnasında uçakta unutmuştum Bu acıyı ömrüm boyunca unutamam : )
 
ilk olarak open back kulaklik oldugu icin disariya ses verir ve ortam seslerini de alir bir miktar. Bunu goz onunde bulundur.

Neutral/analytical diye tabir edilen turde bir kulaklik. Oldukca genis bir soundstage ve ust seviye imaging sayesinde ozellikle fps turu oyunlar icin oldukca basarili bulunuyor. Ekstra dac/amp gerekmez muhtemelen. Rahatlik olarak da oldukca olumlu yorumlar var.

Ne kadara mal oluyor bilemiyorum ama 1800-2000'den fazlaysa baska alternatiflere de bakilabilir yada blackfriday vs indirimleri takip edilebilir belki.
 
İlk olarak open back kulaklık oldugu için disariya ses verir ve ortam seslerini de alir bir miktar. Bunu goz onunde bulundur.

Neutral/analytical diye tabir edilen turde bir kulaklık. Oldukca genis bir soundstage ve ust seviye imaging sayesinde ozellikle FPS turu oyunlar için oldukca basarili bulunuyor. Ekstra dac/amp gerekmez muhtemelen. Rahatlik olarak da oldukca olumlu yorumlar var.

Ne kadara mal oluyor bilemiyorum ama 1800-2000'den fazlaysa baska alternatiflere de bakilabilir ya da Black Friday vs indirimleri takip edilebilir belki.

Hocam drop.com üzerinden HD 58X jubile kulaklığını gördüm o da benzer fiyatta ohm değeri 150 sanırsam sence aradaki farka değer mi?
 
Su an kullaniyorum HD58X. 2 ay once 129$'a dusmustu. 15$ kargo ve 207₺ de gumruk vergisi ekleniyor. Muzik icin oldukca basarili buldum ben. Ayni sekilde fps oyunlarinda da oldukca iyi. Ama sanirim HD560S fps tarzi oyunlar icin daha cpk begeniliyor. Ohm degerine cok takilma bence telefonda bile yeteri kadar yuksek ses alabiliyorsun, beslemesi zor bir kulaklik degil. Blackfriday ve kasim indirimlerinde muhtemelen yine iner o fiyata.
 
Su an kullanıyorum HD58X. 2 ay once 129$'a dusmustu. 15$ kargo ve 207₺ de gumruk vergisi ekleniyor. Muzik için oldukca basarili buldum ben. Ayni sekilde FPS oyunlarinda da oldukca iyi. Ama sanirim HD560s FPS tarzi oyunlar için daha cpk begeniliyor. Ohm degerine cok takilma bence telefonda bile yeteri kadar yuksek ses alabiliyorsun, beslemesi zor bir kulaklık degil. Black Friday ve kasım indirimlerinde muhtemelen yine iner o fiyata.

Güzel bir dac/amfi alacağım zaten, olmuşken güçlü bir bir kulaklık olsun istiyorum 58X alacağım sanırım oyun performansı müzik kadar önemli olmasa da önemli Black Friday'ı beklemek istemiyorum ama bekleyeceğim galiba.
 
1-1.5 ay kalmis, bence beklenebilir bu sure icin idare edebilecrk bir kulaklik varsa.

Ben de ayni tarz bir bekleyisteyim acikcasi. Yeni bir iem almayi planliyorum. Moondrop Aria gozume kestirdim guzel bir indirim denk gelirse.
 
1-1.5 ay kalmis, bence beklenebilir bu sure için idare edebilecrk bir kulaklık varsa.

Ben de ayni tarz bir bekleyisteyim açıkçası. Yeni bir iem almayi planliyorum. Moondrop aria gozume kestirdim guzel bir indirim denk gelirse.

Şu an Sennheiser MX 170 kullanıyorum kulak içi, emektar 7'inci yılını doldurdu kablosu problem çıkarmaya başladı ama 1 ay daha götürür rahat, önceden Arctis Pro, Arctis3 kullanma fırsatım oldu ancak performansları beklediğim gibi çıkmadı sanırım Sennheiser'den şaşmamak lazım araştırınca bu tür kulaklıkların oyun ve müzik performansının iyi olduğunu anladım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı