Sennheiser IE 200 için DAC&AMP önerisi

tal0n

Decapat
Daha fazla  
Redmi Note 12 ile kullandığım kulaklığımdan ses düşüklüğü ve basslarda belirginsizlik sorunu çekiyorum. Sizce sorun kulaklıkta mı yoksa telefonun MW cıkısı yetersız mı? Eger sorun telefondaysa DAC&AMP önerileriniz nelerdir?

18 ohm ve 119dB hassasiyet olarak rapor edilmiş. Bunu besleyemeyecek bir kulaklık çıkışının var olduğunu sanmıyorum. Farklı boyuttaki uçları deneyin derim. Tam izolasyon alamadınız bence.
Mobil DAC önerisi yine de isterseniz ben Fiio JA11 kullanıyorum ve çok memnunum.

18 ohm ve 119dB hassasiyet olarak rapor edilmiş. Bunu besleyemeyecek bir kulaklık çıkışının var olduğunu sanmıyorum. Farklı boyuttaki uçları deneyin derim. Tam izolasyon alamadınız bence.
Foam uç taktım tasarımsal olarak bi yerden bass kaçırıyor oraya da bant çektim en büyük ucuda takmama rağmen istediğim performansı alamıyorum.Gitar amfime taktığımda bile inanılmaz bi ses alıyorum rahatsız edecek kadar ama telefona taktığımda o sesin %60ını falan alıyorum anca.

DAP lazim. Telefonun jak girisi besleyemiyordur kulakligi muhtemelen. Moondrop Echo A. Hepsiburada'dan alabilirsin en uygun fiyat orada su an.
FiiO k1 nasıldır?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı