Sennhieser GSP 300 VS HyperX Cloud Alpha

Sizce Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    14
Sennhieser iyi bir marka lakin Hyper X Cloud içinde çok rahat diyorlar.
Valla ne diyim bende düşünüyorum 700 tl de az değil :D Ama benim gibi PUBG gibi oyunlarda çevre sesi kasmak için performans için ben Sennhieser alırım. Zaten hafif olduğu için konforlu oluyor oda. HyperX Cloud kadar olamaz ama Kalite ve Performans ta Sennhieser tokatlıyor. Ve Sennhieserin eksisi yazılımı pek fazla ayar sunmaması. Bence onu da yakın zamanda hallederler gibi geliyor. Birde şu da var Senhieser bütün ürünleri ses,mikrofon bu tarzlarda uzman olmuşlar. HyperX mesela RAM'i var şu su var bu su var. Bence o konforluğuda Sennhieser iyi olduğu için koruma yönetmi olarak da kullanabiliyor olabilirler :)

Hocam ben de Zero modelini düşünüyorum lakin benim kulaklar çok hassas 30 dk sonra beni rahatsız edecekse ne kadar da iyi ise benim için çöptür. Hyper x modellerini öyle incelediler ve övdüler ki ergonomi bakımından.
Büyük ihtimal böyle çözemeyeceğim gidip 2 sini de denemem lazım gibi geliyor. Dediğim gibi kulaklarım hassas.
Zero modelini böyle kullananlarda var. Linki sildim yanlış anlaşılma olmasın.:)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı