Şenol Hoca Alıştırmalarla Matematik mi, Antrenmanlarla Matematik mi?

ErDweaq

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2020
Mesajlar
262
Matematiğim sıfır. 10. sınıfa gidiyorum. Matematiğim çok kötü olduğundan artık bir yerden başlamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, derslerimi düzeltmeye karar verdim. Bütün yaz ders çalışmak istiyorum, test kitabı falan önerirseniz sevinirim. Bir de bu kitapları bitirdikten sonra hangi test kitabını çözeyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Antremanlarla Matematik çok uzun, bir konu hakkında inanılmaz çok örnek çözüyorsun ve bildiğim kadarıyla da 3 kitapdan oluşan bir set. Eğer bitiririm diyorsan al. Tunç Kurt da bununla başlamıştı sanırım matematiğe. Bu teorik olarak güzel ama gerçekten sıkıyor, bayıyor. Bence Şenol hoca al ilk önce, videolu anlatımı var ve kitabıda gerçekten başlangıç seviyesinden ortaya kadar çıkarıyor. Mantığı öğretiyor gerisine başka kitaplarla devam edeceksin tabii. Şenol hocayı bitirdikten sonra da Antremanlarla matematiğe de geçebilirsin, taktikler ve soru tarzları hakkında daha çok bilgi için.
 
Ben sonuç yayınlarını öneririm, fena kitap değil. Onu bitir, bu ikisini boş ver gitsin. Antrenmanlarla matematik zaten sırat köprüsü gibi. Kitap bitmiyor, o kitap sadece işlem hızını arttırmak icin çözülebilir. Sınav matematiği için gram yardımcı olmaz o kitap. En fazla 2-3 net. 2-3 net için bir kitap bitirmektense onun yerine al sonuc kitabını, 6-7 net garantilersin :)
 

Geri
Yukarı