Gameplay namına bir şey olmayan oyun.
Gameplay namına bir şey olan oyun.
Ben yapar diye bir şey demedim Sony'nin genel olarak oyunlarına verdiği önemden bahsettim. Ki genel olarak daha kaliteli yapımlar zaten burada ödüllerden puanlardan v.s bahsetmeyeceğim gereksiz deyip geçiştireceksiniz çünkü GOTY alabilen tek bir Xbox oyunu yokgameplay namına bir şey olmayan oyunlar diyorsun. Yarısından çoğunu oynamamışsındır kesin. Git biraz Hellblade 2'de yürü iyi gelir.
Gameplay namına bir şey olmayan oyun.
Gameplay namına bir şey olan oyun.
Ben yapar diye bir şey demedim Sony'nin genel olarak oyunlarına verdiği önemden bahsettim. Ki genel olarak daha kaliteli yapımlar zaten burada ödüllerden puanlardan v.s bahsetmeyeceğim gereksiz deyip geçiştireceksiniz çünkü GOTY alabilen tek bir Xbox oyunu yokgameplay namına bir şey olmayan oyunlar diyorsun. Yarısından çoğunu oynamamışsındır kesin. Git biraz Hellblade 2'de yürü iyi gelir.
Hellblade hiçbir zaman şöyle uçacak böyle kaçacak oyunu olmadı, oyunu savunduğum için söylemiyorum. Hiçbir zaman AAA oyun olarak reklamı yapılmadı bu kadar sert eleştirmek bi garip olmuş.Exclusive diye çıkardığın 5 yıldır öyle uçacak böyle kaçacak dediğin oyunun zorla şişirilerek 80 puan alması evet çakılmadır. Bu kadar para harcanıp 80 puanı Sony ex oyunuda alsa çakıldı denirdi gayet normal.
Bu arada oyunu sabah oynadım. Bu kadar para ve teknoloji var ilk oyundan 7 sene sonra ondan gram farkı olmayan oyun yapıyorsun. Evet 80 puan alarak çakılmıştır nokta. Üstelik korkudan 80 puan aldı yayıncısı Microsoft olmasa 74-75 zor alırdı.
Genelleme yapıyorsun. Kime göre oyun dünyasının zirvesidir? "Bence" dersen bir problem olmaz ama herkes için geçerli olduğunu düşündüğüm bir şeyi söylüyorsun. Bana göre değil mesela.PS Exclusive'lerin herhangi birisine laf edenin oyundan anladığını düşünmüyorum. Gidip Xbox Game Pass'inden indie oyunlarını oynayabilirsin. Sony oyunları günümüz oyun dünyasının zirvesidir. PC kullanıcısıyım.
Ben oyunun hikayesine veya yapmak istediği şeye herhangi bir laf söylemedim. Sony oyunlarında gameplay olmadığını iddia ediyorlar ve bunlar iki gün sonra gidip Hellblade 2'de a noktasından b noktasına yürüyecekler. Bu tiplere göre Sony oyunlarına gelince yürüme SIM Xbox oyunlarına gelince farklılıkasıl fan-boyluk bu.
Sizin bu agresif tarzınıza uygun bir yorum yapayım hemen. O değerli eleştirinize özel bir yorum.
PS femboy detected. Çöpün bayrak taşıyan oyunu ghost of Thushima'yı da oynamışsınızdır PS fanboyu olduğunuz için. Yazık olmuş Thushima'ya. 8/10 almış. Gayet ortalama puan.
Eki Görüntüle 2201977
PS2 animasyonlarıyla böyle devam. Bu arada God of War çöpünde de aynı yaratıkları kesmeye devam edin. Aynı canavarı farklı renklerde kopyalayıp kopyalayıp boss diye önünüze sunuyorlar. Hepsi tek bir cins yaratığın farklı renkteki halleri. (gerçekten bu arada, oynarken niye böyle yaptılar diyordum)
Eki Görüntüle 2201980 Eki Görüntüle 2201991
Sony'nin size sürekli sunduğu A'dan B'ye gitmeli çöpün zirvesi olan oyunlara devam.
Genelleme yapıyorsun. Kime göre oyun dünyasının zirvesidir? "bence" dersen bir problem olmaz ama herkes için geçerli olduğunu düşündüğüm bir şeyi söylüyorsun. Bana göre değil mesela.
Bu yapımı oyun değil deneyim olarak ele almak gerekiyor bence aslında, gördüğüm en gerçekçi detaylara sahip oyun bu. Controller ın analoğunu bir şekilde ileriye sabitleyip koltuğunda arkana yaslanıp, aldığın zevki en yükseğe çıkarabilirsin.Yayıncısı Microsoft olmasa 75 puanı bile geçemezdi. Reklamlar kesilir korkusuyla bol keseden puanları vererek 80 puanı geçirtmişler oyuna. Büyük şirketlerden reklam alarak geçinen oyun inceleme sitelerinin ne kadar güvenilmez olduğunun bir diğer örneği.
Eki Görüntüle 2201180