Steam Sepet hemen alınmalı mı yoksa kış indirimi beklenmeli mi?

Oyunların yanında tik işareti olanlar kesin almayı düşündüğüm. Şu an alırsam Max. 3 oyunu alırım (Papers, Please, fran bow, Stardew Valley) ama beklersem 5-6 belki hepsini alırım kış indiriminde. Beklemek sorun değil sadece zam konusunda emin değilim o konuda da Steam dB ile baktım Steam dolar kurunu güncellese bile bunlar zam yememiş o yüzden bekleyip kış indiriminde sepette görünen her oyunu almayı düşünüyorum. Sizce orada zam yeme olasılığı diğerlerinden fazla olan hangisi? Şahsen FNAF diğerlerinden daha popüler diye zam yer diye düşünüyorum onu kış indirimini beklemeden almak ve almamak konusunda kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz? Kış indirimini beklemek benim için hiç sorun değil.

Hocam olurda oyunları satın almak isterseniz indirimli alabilirim sizin için.

Hocam olurda oyunları satın almak isterseniz indirimli alabilirim sizin için.
Hocam aldım birçoğunu 4 tane kaldı (belki fazladan gözüme bişey çarparsa onuda alırım) onları da cadılar bayramı indiriminde alacağım. Sağolasın.
Hocam yanlış anlamazsanız aklıma gelmişken Steam'de akrabanız mı var nasıl indirimli alacaksınız?

Hocam aldım birçoğunu 4 tane kaldı (belki fazladan gözüme bir şey çarparsa onu da alırım) onları da Cadılar Bayramı indiriminde alacağım. Sağ olasın.
Hocam yanlış anlamazsanız aklıma gelmişken Steam'de akrabanız mı var nasıl indirimli alacaksınız?

Hocam şöyle. Steam hesabımda bir miktar nakit para var. Onu kullanılabilir gerçek paraya çevirmek için normalinden daha ucuza oyun satın alıyorum. Mesela sizin istediğiniz bir oyun var ve 100TL. Ben onu kendi bakiyemle 100TL'ye alıp size 80TL'ye satıyorum gibi düşünün.

Oyunların yanında tik işareti olanlar kesin almayı düşündüğüm. Şu an alırsam Max. 3 oyunu alırım (Papers, Please, fran bow, Stardew Valley) ama beklersem 5-6 belki hepsini alırım kış indiriminde. Beklemek sorun değil sadece zam konusunda emin değilim o konuda da Steam dB ile baktım Steam dolar kurunu güncellese bile bunlar zam yememiş o yüzden bekleyip kış indiriminde sepette görünen her oyunu almayı düşünüyorum. Sizce orada zam yeme olasılığı diğerlerinden fazla olan hangisi? Şahsen FNAF diğerlerinden daha popüler diye zam yer diye düşünüyorum onu kış indirimini beklemeden almak ve almamak konusunda kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz? Kış indirimini beklemek benim için hiç sorun değil.

Little Miss Fortune indirime girmiyor direk alabilirsin çok tatlı film tarzı oyun oyun oynarsın indirim gelincede diğerlerine geçersin.

Little Miss Fortune indirime girmiyor direk alabilirsin çok tatlı film tarzı oyun oyun oynarsın indirim gelincede diğerlerine geçersin.
Steam DB ile baktım giriyor hocam. 11,24 TL bazen daha az düşüyor ama indirime giriyor. Oyunu biliyorum güzel o yüzden almak istedim.

Yeni konular

Geri
Yukarı