Septum deviasyonu ameliyatı

Anladım. Peki kaç günde normal hayata döndünüz? Ameliyattan 2-3 gün sonra masa başı çalışabildiniz mi?
Ben ameliyattan sonra 10 gün rapor almıştım ama 2-3 gün içerisinde toparlıyorsun hemen günlük yaşama da dönebiliyorsun. İlk başlarda dikişler ve yaralar dökülüyor yine buna bağlı tıkanıklıklar oluyor ama sonrasında düzeliyor onlarda. Tek sıkıntılı yanı ameliyattan sonra burunlarda tampon olduğu için ağızdan solumak işkence dudak ve boğaz kuruluğu çok rahatsız ediyor.

Merhaba tek taraflı burun tıkanıklığım başladı 3-4 ay önce bende kbb doktoruna muayene oldum ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. O zaman olamadım işlerim vardı. Bugün başka doktora gittim devlette yine oda ameliyat olmam gerektiğini söyledi fakat korkuyorum ilk defa ameliyat olacağım olursam. Anestezi teknikeri okudum ameliyat ortamını biliyorum fakat korkuyorum yine de. Daha önce olmuş olan var mı?
Devlette olmayı düşünüyorum özel tek hastane var burada ama onlarda paragöz müşteri gözüyle bakıyorlar. Yorumlarını bekliyorum.
Kanka biraz geç yazıyorum ama nasıl oldu rahatladın mı iyi ki yaptırdım dedin mi ve bir de burunun dış görünüşü değişti mi bana biraz bilgi verir misin?

Kanka biraz geç yazıyorum ama nasıl oldu rahatladın mı iyi ki yaptırdım dedin mi ve bir de burunun dış görünüşü değişti mi bana biraz bilgi verir misin?
İyi ki yaptırmışım diyorum unuttum uzun zaman geçti yaptıralı ama rahatsız edici olduğunu hatırlıyorum burun spreyi ile dolaşıyordum şimdi sorunsuz nefes alıp vermem. Dış görünümü değişmiyor doktor da söylemişti dış görünüşü değişmeyeceğini. sadece kemiğin içindeki orta hattı düzeltiyor. Ameliyattan sonraki gece sadece zor geçiyor başka da bir zorluğu yok. ben yemek yemediğim için tamponları çıkardığı esnada geçici bayılmıştım sadece.

İyi ki yaptırmışım diyorum unuttum uzun zaman geçti yaptıralı ama rahatsız edici olduğunu hatırlıyorum burun spreyi ile dolaşıyordum şimdi sorunsuz nefes alıp vermem. Dış görünümü değişmiyor doktor da söylemişti dış görünüşü değişmeyeceğini. sadece kemiğin içindeki orta hattı düzeltiyor. Ameliyattan sonraki gece sadece zor geçiyor başka da bir zorluğu yok. ben yemek yemediğim için tamponları çıkardığı esnada geçici bayılmıştım sadece.
Anladım hocam geçmiş olsun teşekkür ederim yazdığın için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı