Güncellemeyi aşağıdaki gibi indiriyorum ve normal her zaman kurulumda yaptığımız gibi diski vs seçip başlatıyorum. Kurulum adımları tamamlanıyor bilgisayar yeniden başlıyor orada da bayağı bir Apple logosu ile çubuk dolduğu ekranda kalıyor fakat bilgisayar tekrar açıldığı zaman güncelleme olmamış şekilde tekrar Sonoma olarak açılıyor.
Bunu nasıl çözebilirim? Hep sistem ayarları > yazılım güncelleme alanından güncelliyorum normalde. Nedense bu sürüme güncelleme yapamıyorum. NVRAM test ettim, sorunsuz çalışıyor.
Aşağıya Config dosyamı ekliyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Sistemi açarken boot ekranında Sequoia Install gibi bir seçenek olmalı, ona basıp oradan devam ediyorsun değil mi ? Öyle ise birde manuel indirip yüklemeyi dener misin ?
Ayrıca beta olduğu için önermem geçmeni.
Sistemi açarken boot ekranında Sequoia Install gibi bir seçenek olmalı, ona basıp oradan devam ediyorsun değil mi ? Öyle ise birde manuel indirip yüklemeyi dener misin ?
Ayrıca beta olduğu için önermem geçmeni.
Install diskini kendisi otomatik seçip devam ediyor, ben her hangi bir müdahalede bulunmuyorum bu aşamada. Manuel yüklemeyide denedim olmamıştı, BT ve Wifi kextlerini pasife alıp SBM/Disable yapmak gerekiyormuş.
Beta sürümleri genelde hem Hackitosh, hem MacBook'umda hem iPhone'umda kullanıyorum. Öneri için teşekkür ederim. Bunada sırf iPhone yansıtma için şimdiden geçiyorum.