Örneğin ölü piksel.Kronik sorun dediğin kısım elektronik mi, yazılımsal mı tam olarak nedir?
Kullanılan panelin kronik sorunu vardır. Elektronik devre elemanları için kesin bir garanti veremezsin. Kağıt üzerindeki hesaplamalar sonucu teknik olarak sorun çıkartmayacak gibi görünür ama uygulamada sorun yaratabilir. Kullanılan panel modeli ölü piksele yatkın bir panelse şansa bazıları bu duruma yakalanıyor bazılarının başına gelmiyordur.Örneğin ölü piksel.
HaklıSeri üretim olması hata olmasına daha çok ihtimal yaratıyor. Seri üretim demek kısıtlı bir denetim demek. Her çıkan cihazın belirli bir sürede belirli testlerden geçmesi demek. Burada genelde vakit = nakit mantığı hakim. Ayrıca bilgilsayarlar farklı üreticilerden gelen birçok farklı donanım içerdiği için bu ihtimal çok daha fazla artıyor. Mühendislik kısmında yeterince test etme fırsatı olmuyor. Seri üretimin eksilerinden birisi de bu. Neredeyse her ay yeni bir model piyasaya süren firmalar, ürünlerin test sürelerini kısıtlı tutuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.