ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.235 Makaleler 3 Çözümler 195 18 Temmuz 2022 #21 Trendyol'daki ithalatçı, MediaMarkt'taki Microsoft Türkiye garantili. Aradaki farkın sebebi bu.
Piyuv775 Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.638 Çözümler 1 18 Temmuz 2022 #22 Semih akkoyun dedi: Selam. Xbox alacağım ama MediaMarkt, Teknosa gibi yerlerde pahalı 8500. intnette Trendyol'da 6800'e var ben pek güvenemiyorum. Arızalı gelir diye sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Temiz 2 kollu alın sahibinden üzerinden.
Semih akkoyun dedi: Selam. Xbox alacağım ama MediaMarkt, Teknosa gibi yerlerde pahalı 8500. intnette Trendyol'da 6800'e var ben pek güvenemiyorum. Arızalı gelir diye sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Temiz 2 kollu alın sahibinden üzerinden.
S Semih akkoyun Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 113 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #23 Nyaan_Neko dedi: Patron Bilişim gibi sayfalardan alınmamalı mümkünse bilindik sitelerden alınmalı ve garantisi olmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam trendyoldan alicam oda kendi satmiyo bi bilişim mağazası satiyo ama trendyol güvenilir dir
Nyaan_Neko dedi: Patron Bilişim gibi sayfalardan alınmamalı mümkünse bilindik sitelerden alınmalı ve garantisi olmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam trendyoldan alicam oda kendi satmiyo bi bilişim mağazası satiyo ama trendyol güvenilir dir
J Jdixmekzodn Centipat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 533 18 Temmuz 2022 #24 Semih akkoyun dedi: Hocam trendyoldan alicam oda kendi satmiyo bi bilişim mağazası satiyo ama trendyol güvenilir dir Genişletmek için tıkla... Nays üzerinden alın 500 lira indirim yapıyor. Trendyol'da Nays Kart ile %10 İndirim Kazan! | Nays Nays kartınızla Trendyol üzerinden %10 indirim ile alışveriş yapabilirsiniz. Detaylar için sayfamızı ziyaret edin! www.naysapp.com.tr
Semih akkoyun dedi: Hocam trendyoldan alicam oda kendi satmiyo bi bilişim mağazası satiyo ama trendyol güvenilir dir Genişletmek için tıkla... Nays üzerinden alın 500 lira indirim yapıyor. Trendyol'da Nays Kart ile %10 İndirim Kazan! | Nays Nays kartınızla Trendyol üzerinden %10 indirim ile alışveriş yapabilirsiniz. Detaylar için sayfamızı ziyaret edin! www.naysapp.com.tr