Series S satılıp Series X alınır mı?

Rick Sanch

Picopat
Merhaba, elimde Series S var GTA 6 ve diğer oyunları daha iyi oynayabilmek için Series X almayı düşünüyorum sizce böyle bir şey yapılır mı? Yeni nesil Xbox 2026'da çıkacak diyorlar öyle bir şey varsa şu an almak mantıksız olur

Merhaba, elimde Series S var GTA 6 ve diğer oyunları daha iyi oynayabilmek için Series X almayı düşünüyorum sizce böyle bir şey yapılır mı? Yeni nesil Xbox 2026'da çıkacak diyorlar öyle bir şey varsa şu an almak mantıksız olur
2026'da çıkacak konsolu alacak gücün varsa beklemeni öneririm. Yine aynı şekilde bütçe sıkıntın yoksa S'i satıp X alırsın. 2026'da X'i satıp yeni çıkacak olanı alabilirsin.

Alınır ama 4K Tv varsa alınır. Yeni konsolun muhtemel çıkış tarihi 2026 olsa da hangi çeyreğinde o belli değil. İlk çıktığı zamanlar X'i satarsın üstüne koyar alırsın. Ben de series X almak yerine Pc topladım. Yeni konsol çıktığında kasayı satıp ona geçeceğim. Pc toplamakta bir alternatif yani. Sana kalmış tabi.

Şu anda Pro 35k ya satiliyor ithalatci olarak, ilk ciktiginda 50'den asagi satan yoktu neredeyse ,yeni nesil konsollarda bu fiyatlarda 35-40 arasi olursa alacagim kesinlikle ama o zamana kadar Series X'e para verip bir de iki sene sonra ucuza satmakta biraz dusunduruyor beni onun yerine para biriktirip direkt iki sene sonra yeni nesilleri almak daha mantikli geliyor. @Xeelsss @erme @Sinyor Ezio Auditore

4K TV'in varsa mantıklı gibi ama yoksa Series S oldukça yeterli. GTA 6 diyorsun ama o adamlar Series S de 30 fps çalıştırırsa -ki 1080p 30 fps çalışacak- diğer konsollarda daha fazlasını zor çalıştırırlar.

4K TV'in varsa mantıklı gibi ama yoksa Series S oldukça yeterli. GTA 6 diyorsun ama o adamlar Series S de 30 FPS çalıştırırsa -ki 1080p 30 FPS çalışacak- diğer konsollarda daha fazlasını zor çalıştırırlar.

Bence native 720p falan bile olabilir beni o korkutuyor Series S'te. RDR 2 bile cok iyi gozukmuyordu ki 6 senelik oyun sonucta

Yeni konular

Geri
Yukarı