Series S ten PlayStation 5'e geçilir mi?

Silverhandim

Picopat
Series S cihazım var ama PlayStation 5 de bazen ilgimi çekiyor. Sizce PS5'e geçilir mi? Oyun fiyatları PS de pahalı. Geçtiğimde oyun alamama gibi bir durum da olabilir. Pişman eder mi? GTA 6 için almıştım Series S'i.

Son düzenleyen: Moderatör:

PS Plus'dan oynarsın oyunları ama çok ısınıyor.

Şu şekilde mantıklı sağlam exclusive oyunları PS Plus'a geldi. Aylık verip bunları oynamak bütçenizi sarmazsa mantıklı. Onun haricinde mantıksız zaten bütün oyunlar Xbox'ta var.

Aylık gelen oyunlar değil tüm oyunlari oynayabildigimiz paketi alsa daha iyi olur.
Şu şekilde mantıklı sağlam exclusive oyunları PS Plus'a geldi. Aylık verip bunları oynamak bütçenizi sarmazsa mantıklı. Onun haricinde mantıksız zaten bütün oyunlar Xbox'ta var.

PC varsa bence Series X al zaten PS5'ten daha güçlü ama PS exclusive oyunlarını oynamak istiyorsan PS5 al.

Hocam PlayStation'un başka bir havası var sanki yerinde koyulacak son parça gibi ama Series S de iyidir.

PC varsa bence Series X al zaten PS5'ten daha güçlü ama PS exclusive oyunlarını oynamak istiyorsan PS5 al.
aynen dostm pc var zaten ama hiç geçiş yapmasam mı diyorum gereksiz bir yükseltme mi olur kararsızım bakalım. özel oyunlar falan cok iyi ama pahalı

anladım dostm peki son olarak aylık ücreti ne kadar internette bulamadım fiyatı

3 paketi var. Deluxe 305, Extra 260, Essential 175 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…