Marc Marquezzz Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.213 Çözümler 2 25 Nisan 2021 #1 2. kol alacağım hem PC hem konsol için DualShock 4 bağlayabilir miyim hem PC'ye hem Xbox'a? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2021
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #11 Evet. Rehber: DualShock 4'ü Xbox'ta kullanma rehberi Selamlar bugün sizlerle DS4'ü Xbox'ta çalıştıracağız. İstisnasız çoğu Xbox konsolunda bu yöntemi uygulayıp PS4 gamepadlerinizi kullanabilirsiniz. Wireless özelliği olması burada önemli nokta. Olmazsa dönüştürücülü kablolarla da yapabilmeniz mümkün. www.technopat.net Artı 1 Eksi
Evet. Rehber: DualShock 4'ü Xbox'ta kullanma rehberi Selamlar bugün sizlerle DS4'ü Xbox'ta çalıştıracağız. İstisnasız çoğu Xbox konsolunda bu yöntemi uygulayıp PS4 gamepadlerinizi kullanabilirsiniz. Wireless özelliği olması burada önemli nokta. Olmazsa dönüştürücülü kablolarla da yapabilmeniz mümkün. www.technopat.net
KS KS Marc Marquezzz Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.213 Çözümler 2 25 Nisan 2021 #12 yusuf soylu dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Nihai sonuç nedir bağlanır mı bağlanmaz mı? Artı 0 Eksi
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #13 Marc Marquezzz dedi: Nihai sonuç nedir bağlanır mı bağlanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Rehberi attım yukarıya. Artı 0 Eksi
Marc Marquezzz dedi: Nihai sonuç nedir bağlanır mı bağlanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Rehberi attım yukarıya.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #14 Marc Marquezzz dedi: Nihai sonuç nedir bağlanır mı bağlanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bu yöntemle olabilir hocam ben bilmiyordum denemeniz lazım. Ancak A Way Out tek bir konsolda oynanabilen bir oyun değil. Artı 0 Eksi
Marc Marquezzz dedi: Nihai sonuç nedir bağlanır mı bağlanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bu yöntemle olabilir hocam ben bilmiyordum denemeniz lazım. Ancak A Way Out tek bir konsolda oynanabilen bir oyun değil.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.596 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 25 Nisan 2021 #15 Hocam bağlarsınız ancak hiçbir özeliğini kullanmadıktan sonra neye yarar PC de bile DualSense özelliklerini desteklese bile oyun kullanamıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Hocam bağlarsınız ancak hiçbir özeliğini kullanmadıktan sonra neye yarar PC de bile DualSense özelliklerini desteklese bile oyun kullanamıyorsunuz.