Serious Sam 2 "Profile Damaged" sorunu

Erdal Bakkal

Kilopat
Katılım
28 Temmuz 2018
Mesajlar
953
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşları oyunu kayıt edip bir yere kadar gelmiştim oyunun kayıt sistemi önceden çalışmıştı. Fakat bu sefer çıkıp girince oyunda "Profile Damaged" hatası verdi. Profili silmeyi sordu ben hayır dedim. Ama Singleplayer'dan giriş yapmaya çalışınca kayıt ettiğim profil yoktu. Bu arada profil oyunun kayıt sistemi ama biraz değişik. Bu sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?

Düzenleme:
Arkadaşlar çözümü buldum.
Öncelikle oyunu manüel yani "save game" kısmından kayıt etmiş olmanız gerek. Profil hatalı o yüzden sadece o kayıtları alacağız.
İlk olarak Steam\steamapps\common\Serious Sam 2\Content\SeriousSam2\PlayerProfiles bölümünü açıyoruz. Orada hasarlı profili buluyoruz. Eğer hangisi olduğunu bilemiyorsanız her profil dosyasının içinde "Profile.txt" dosyası var orada adı yazar. Sonra oyuna girip yeni bir profil oluşturun. Ve hasarlı profildeki "SavedGames" klasörünü kopyalayıp yeni açtığınız profilin dosyasına atacaksınız.
Bu bende çalıştı umarım sizde de hata böyle çözülür. Bu arada düzenlemeyi sonradan yazdım ama birleştirdi.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı