Serious Sam 3: BFE çapraz platform çok oyunculu oynanır mı?

İşletim sistemi
Linux
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Serious Sam 3: BFE oyununu farklı işletim sistemlerinde arkadaşımla beraber oynayabilir miyim? Ben Fedora kullanıyorum, yani Linux dağıtımı. Oyun Linux üzerinde doğrudan çalışıyor. Windows kullanan bir arkadaşımla oynamak için bir şeyler yapmam gerekiyor mu? Ya da herhangi bir yardımcı uygulama kullanmak gerekiyor mu? Oyun ile ilgili karışıklık olmaması adına Steam bağlantısını aşağıya yazıyorum. Cevaplar için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Serious Sam 3: BFE oyununu farklı işletim sistemlerinde arkadaşımla beraber oynayabilir miyim? Ben Fedora kullanıyorum, yani Linux dağıtımı. Oyun Linux üzerinde doğrudan çalışıyor. Windows kullanan bir arkadaşımla oynamak için bir şeyler yapmam gerekiyor mu? Ya da herhangi bir yardımcı uygulama kullanmak gerekiyor mu? Oyun ile ilgili karışıklık olmaması adına Steam bağlantısını aşağıya yazıyorum. Cevaplar için teşekkürler.

Bu oyun bende de var.

Değmez. Kesinlikle önermiyorum. İslam düşmanlığı gibi binbir pislik var. Üstelik bunu önceki oyunlarda da yaptılar. Rezalet bir oyun
Çapraz platforma gelirsek, bir yarim saat gibi oynadim. Belki arkadaşla guzel olur fakat tek başına oynarsan solo story ya da Online değmez.

Ben oyuna baktığımda nüfusu bayağı az zaten. Alakasız bir tür ama Adventure Quest 3D(AQ3D) öneririm.

Sarmıyor herhalde pek oyun. Söylediğiniz oyun çok alaksızmış. Ama inceleyeceğim.
Değmez. Kesinlikle önermiyorum. İslam düşmanlığı gibi binbir pislik var. Üstelik bunu önceki oyunlarda da yaptılar. Rezalet bir oyun

Açıkçası çok bilgim yoktu bu konuda, inceleyeyim.
Çapraz platforma gelirsek, bir yarim saat gibi oynadim. Belki arkadaşla guzel olur fakat tek başına oynarsan solo story ya da Online değmez.
Tanıdığım birisiyle oynamayı düşünüyorum.

Sanmıyorum, nasılsa iki platformda da sorunsuz açılıyormuş oyun. Gerekli LAN bağlantısına veya server'a sahipseniz multiplayer oynayabileceğinizi düşünüyorum. İnternette bu konu hakkında kaynak bile bulamadım fakat mantık yürütünce böyle düşündüm.
En iyisi deneyip görün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı